ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Δήμος Αθηναίων: Γυναίκα έκπληξη η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ.

0
516

Στην 37χρονη δημοτική σύμβουλο της «Ανοιχτής Πόλης» Ελθήνα Αγγελοπούλου, καταλήγει σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες , o ΣΥΡΙΖΑ, για τη θέση της υποψήφιας του κόμματος στο δήμο Αθηναίων κόντρα στους Κώστα Μπακογιάννη και Παύλο Γερουλάνο.

Η Ε. Αγγελοπούλου από το 2008 έως το 2010 ήταν δημοτική σύμβουλος με την «Ανοιχτή Πόλη», στην οποία συμμετέχει από το ξεκίνημά της, το 2006.

Επανεξελέγει το 2014 μαζί με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τον οποίο και αντικατέστησε στη θέση του επικεφαλής όταν εκείνος παραιτήθηκε τον Οκτώβριο του 2015.

Στη συνέχεια ωστόσο την θέση της κ. Αγγελοπούλου κατέλαβε λόγω «επετηρίδας» ο Ρήγας Αξελός, κι εκείνη είναι σήμερα απλή δημοτική σύμβουλος.

Η Ελθήνα Αγγελοπούλου γεννήθηκε το 1981 και σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, ενώ ήταν υπεύθυνη του πολιτιστικού τμήματος στο 4ο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ της Αθήνας.

Συμμετέχει σε κοινωνικά κινήματα, σε κινήματα πόλης, σε δράσεις για τους ελεύθερους χώρους και την ποιότητα ζωής, ενώ ήταν παλαιότερα και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η κ. Αγγελοπούλου, μετά το «όχι» του καθηγητή του ΕΜΠ και Πρόεδρου και Διευθύνοντος Σύμβουλος της ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΑ Α.Ε., κ. Νίκου Μπελαβίλα, ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που έχει θέσει ως προϋπόθεση το Μαξίμου,  για την υποψηφιότητα στον Δήμο Αθηναίων, σε συνέχεια μάλιστα του επιτυχημένου πειράματος με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη το 2014, καθώς όπως τονίζεται:

-Πρόκειται για μία αντισυστημική, αντισυμβατική υποψηφιότητα απέναντι στις δύο, καθεστωτικής λογικής, υποψηφιότητες των Κώστα Μπακογιάννη και Παύλου Γερουλάνου.

-Είναι αυτοδημιούργητη και, βεβαίως, δεν προέρχεται από «τζάκι».

-Γνωρίζει τα θέματα του δήμου με τα οποία ασχολείται από το 2006.

-Είναι νέα και γυναίκα απέναντι σε δύο άνδρες υποψηφίους.

Δείτε βίντεο από παρέμβαση της κ. Αγγελοπούλου στο ΔΣ του δήμου Αθηναίων το 2015:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here