Αποτελεσματικότητα των Εμβολίων: Άφωνοι από τη νέα, ανησυχητική έρευνα!

0
383

Πάγωσε το στούντιο του ΣΚΑΪ ο Ευάγγελος Τέρπος, Καθηγητής Αιματολογίας στη Θεραπευτική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο καθηγητής παρέθεσε τα αποτελέσματα μεγάλης έρευνας για το επίπεδο προστασίας που έχουν όσοι εμβολιάστηκαν και με τις δύο δόσεις, συγκριτικά μάλιστα με την πάροδο του χρόνου.

Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι εξαιρετικά ανησυχητικά…

Όσοι έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις, μετά το εξάμηνο, οι μισοί σχεδόν έχουν χαμηλή προστασία έναντι του ιού της Ουχάν και ακόμα μικρότερη, ελάχιστη έναντι της μετάλλαξης Δέλτα!

Ο καθηγητής είπε συγκεκριμένα ότι η ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο έναντι της μεταλλάξεις Δέλτα, είναι μισή από την αντίστοιχη που προσφέρει έναντι του αρχικού στελέχους της Ουχάν!

Όσοι εμβολιάστηκαν με το σκεύασμα της Johnson, έχουν ελάχιστη προστασία μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και πρέπει να κάνουν άμεσα δεύτερη δόση.

Η πλέον συγκλονιστική αναφορά του καθηγητή όμως αφορούσε την φυσική ανοσία για όσους έχουν ήδη νοσήσει. Ο καθηγητής ήταν ξεκάθαρος! Όσοι έχουν ήδη νοσήσει από κορωνοϊό και έχουν θεραπευτεί, κάνοντας μία δόση του εμβολίου, έχουν απόλυτη ανοσία απέναντι και στα δύο στελέχη του κορωνοϊού!

Καλό θα είναι λοιπόν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας να υιοθετήσει άμεσα τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης, ελληνικής έρευνας, και να ευθυγραμμίσει την πολιτική της.

Διότι τα ευρήματα της έρευνας εξηγούν σε μεγάλο βαθμό την έκρηξη κρουσμάτων, δια-σωληνωμένο και θανάτων που αντιμετωπίζουμε το τρέχον χρονικό διάστημα.

Και βέβαια η κυβέρνηση θα πρέπει να εξηγήσει, ποιος της εισηγήθηκε να ανοίξουν σκυλάδικα μόνο για εμβολιασμένους, «πρωτοβουλία» που ενδέχεται να έθεσε σε σοβαρό κίνδυνο την δημόσια υγεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here