ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο κ. Χιωτάκης ιδιοποιήθηκε παράνομα τάφο Δημότη Κηφισιάς!!

0
508

Η μητέρα της κ. Νίκης Αναγνωστάκη, κ. Αθηνά Αναγνωστάκη χήρα Ιωάννου Αναγνωστάκη, αγόρασε ένα τάφο το 1946 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Κηφισιάς.

Όταν απεβίωσε η κυρία Αθηνά Αναγνωστάκη το 1994, η κόρη της Νίκη Αναγνωστάκη , υπάλληλος του Δήμου Κηφισιάς στην ΑΟΔΗΚ μέχρι το 2009, αποφάσισε να πουλήσει τον τάφο αφού δεν είχε κληρονόμους.

Τον Σεπτέμβριο του 2008 συνάντησε τον κ. Νίκο Χιωτάκη και του είπε ότι ήθελε να προβεί στην πώληση του εν λόγω τάφου. Ο κ. Χιωτάκης της υπέδειξε να μιλήσει με την αρμόδια υπάλληλο του Δήμου κ. Σπυριδούλα Μωραϊτη, για να της εξηγήσει τις διαδικασίες που χρειάζονται για την πώληση του τάφου της μητέρας της…….

Εν συνεχεία η κ. Νίκη Αναγνωστάκη στις 20/10/2008 κατόπιν υποδείξεως της κ. Σπυριδούλας Μωραϊτη, συμπλήρωσε την υπεύθυνη δήλωση στην οποία έγραφε ότι είναι μοναδική κατιούσα και δεν επιθυμεί την χρήση δικαιώματος διαδοχικής ταφής και επιστρέφει τον τάφο στον Δήμο χωρίς να έχει καμία άλλη απαίτηση.

Παράλληλα η κ. Σπυριδούλα Μωραϊτη της κοινοποίησε λίστα Δημοτών που ενδιαφέρονταν να αγοράσουν τάφο στο Δημοτικό Κοιμητήριο Κηφισιάς.

Τον Απρίλιο του 2012 η κ. Ν. Αναγνωστάκη πήγε στον τάφο τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα για να αφήσει λουλούδια επάνω στον τάφο της μητέρας της, αλλά με έκπληξη διαπίστωσε ότι ο τάφος δεν υπήρχε!

Αμέσως μετά πήγε στο Δήμο με τη φίλη της κ. Ερατώ Καπετανάκη, την οποία και έστειλε στο γραφείο της κ. Σπυριδούλας Μωραϊτη, δήθεν για να πληρώσει τα ετήσια τέλη για τον τάφο.

Η απάντηση που πήρε η κ. Καπετανάκη από την κ. Μωραϊτη ήταν: «Μα για ποιον τάφο μιλάτε; Ο τάφος της κ. Αθηνάς Αναγνωστάκη δεν υπάρχει.»

Αποτέλεσμα, ως δια μαγείας, η κ. Νίκη Αναγνωστάκη έχασε και τον τάφο της μητέρας της, έχασε και τα οστά και του πατέρα και της μητέρας της!

Τον Μάρτιο του 2014 ζήτησε η κ. Αναγνωστάκη από τη γραμματέα του κ. Χιωτάκη να τον συναντήσει, αλλά ο Δήμαρχος, μέχρι και σήμερα αγρόν ηγόρασε !!

Βάρδα μην ξυπνήσουν οι πεθαμένοι κύριε Δήμαρχε……..

Για να δείτε όλα τα έγγραφα που τεκμηριώνουν την ανωτέρω καταγγελία, κάντε κλικ πάνω στο κάθε έγγραφο ξεχωριστά:

{joomplucat:94 limit=7}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here