ΑΠ-ασφάλισε ο Κουρής!

0
292

Κάτω τα ξερά σας……

ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ τράπεζα μπλεγμένη σε ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ προσπαθεί να ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ γνωστό για την εντιμότητα και τη συνέπειά του επιχειρηματία…

ΤΗΝ προειδοποιώ ότι εγώ δεν λέγομαι ούτε Μπόμπολας ούτε Ψυχάρης, που κάθισαν σαν τις… κότες και τους έσφαξαν, ίσως επειδή έτρεμαν από το φόβο τους, γιατί είχαν πολλές ΑΜΑΡΤΙΕΣ στην πλάτη τους…

ΕΓΩ λέγομαι ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΚΟΥΡΗΣ και δεν έχω μπλεχτεί ποτέ σε ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Αντιθέτως με έχουν πνίξει οι ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ και το κλέψιμο σε βάρος μου από την πολιτεία, το κόστος δε της ζημιάς στα 36 τελευταία χρόνια που μου έχει προξενήσει, ξεπερνάει τα ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

ΤΟ ΔΙΚΙΟ μου το αποδεικνύουν οι 4 αποφάσεις του Αρείου Πάγου (αριθμ. 570/2004, 2149/2004, 1742/2007, 1743/2007), η υπ΄ αριθμ. 673/2002 απόφαση της Ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και οι 2 ιστορικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας με αριθμ. 1314/2016 και 1483/2016).

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ρε…μαστροχαλαστές(!) μου χρωστάτε και σταματήστε να ΛΗΣΤΕΥΕΤΕ έντιμους επιχειρηματίες και φτωχούς πολίτες, που νομίζετε ότι τους έχετε στο χέρι και πιστεύετε ότι μπορείτε να φάτε τα σπίτια των φτωχών και τις περιουσίες των νοικοκυραίων.

ΣΕ σας τα λέω και σας τα γράφω, που με τα θαλασσοδάνεια που χορηγούσατε τόσα χρόνια, οδηγήσατε τη χώρα στη χρεοκοπία.

ΚΑΙ μια μικρή ερώτηση: Μήπως μπορείτε να μας πείτε σε ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ ανέρχονται τα εικονικά σας τιμολόγια;

ΑΛΕΞΗ, η σωτηρία της χώρας περνάει από το τραπεζικό σύστημα. Τα τραγικά λάθη που έγιναν πρέπει να τα πληρώσουν οι τράπεζες και το κράτος με το νοικοκύρεμά του και όχι οι φτωχοί πολίτες, που εξαπατήθηκαν και παγιδεύτηκαν από τις τράπεζες, μαζί με κάποια κορόιδα νοικοκυραίους, που δεν έπαιρναν θαλασσοδάνεια άνευ εγγυήσεων.

ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΚΟΥΡΗΣ\

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here