ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: «Στο τέλος όλα βγαίνουν στο φως».

0
192

Δικαιωμένος εμφανίζεται ο Κώστας Καραμανλής με την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου για το φουσκωμένο έλλειμμα του 2009.

Το ΠΑΣΟΚ το 2009  έβαλε στο στόχαστρο τον Κώστα Καραμανλή, κάνοντας λόγω για «πολιτικό αρραβώνα» μέρους της Ν.Δ με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Μητσοτάκης, πρόεδρος της Ν.Δ, αποφάσισε να μην τοποθετηθεί επίσημα το κόμμα ως σκέλος της δικαστικής εξέλιξης. Βασικό επιχείρημα της ηγεσίας της Ν.Δ ήταν ότι δεν πρέπει να μπαίνουν στο τερέν της πολιτικής. 

Φυσικά, απάντησε πολιτικά στην επίθεση που δέχτηκε από το ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι καραμανλικοί έμειναν ικανοποιημένοι, κάποιοι άλλοι ανέμεναν πιο άμεση και σθεναρή στήριξη στον πρώην πρωθυπουργό.

Ο Κ .Καραμανλής όταν πληροφορήθηκε την είδηση δεν έσπευσε να πανηγυρίσει. Έδειξε την ικανοποίηση του, αλλά ταυτόχρονα κράτησε χαμηλούς τόνους, περιμένοντας η υπόθεση να τελεσιδικήσει.

Το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν: «Ανοίγει επιτέλους ο δρόμος για τη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης». Και πρόσθεσε: «Στο φως. Στο τέλος όλα βγαίνουν στο φως».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here