Αστυνομικοί απομακρύνουν το κοντέινερ Αναρχικών Ομάδων από την πλατεία Εξαρχείων.

0
812

Το τηλεοπτικό κανάλι OPEN μετέδωσε ότι αστυνομική επιχείρηση για την απομάκρυνση του κοντέινερ που είχαν τοποθετήσει από το 2017 αντεξουσιαστές στην πλατεία Εξαρχείων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 20/09/19.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στην περιοχή και με τη βοήθεια γερανού απομάκρυναν το κοντέινερ που είχε στηθεί από τις 8 Απριλίου 2017.

Συγκεκριμένα, είχε στηθεί τον Απρίλιο εκείνης της χρονιάς προκειμένου να αποτελέσει «πολιτικό περίπτερο», ένα «περίπτερο» ενημέρωσης – όπως το είχαν χαρακτηρίσει, σε σχετική ανακοίνωση – ενώ ήταν επίσης γνωστό και ως «ΚΕΠ του Ρουβίκωνα».

Ο γερανός του δήμου, λοιπόν, «σήκωσε» το κοντέινερ και το φόρτωσε στο ειδικό όχημα, ενώ συνεργεία του δήμου, αμέσως μετά, άρχισαν να καθαρίζουν την περιοχή.

Σύμφωνα με το OPEN Tv, το οποίο μετέδωσε πρώτο τις αποκλειστικές εικόνες, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση, αφού το σημείο είχε αποκλειστεί από πολυάριθμες αστυνομικές ομάδες.

Ταυτόχρονα, το τελευταίο διάστημα, πάντα σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του συγκεκριμένου καναλιού, το συγκεκριμένο κοντέινερ δεν το χρησιμοποιούσε κανείς και ήταν παροπλισμένο.

Η επιχείρηση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ για εντονότερη παρουσία στην περιοχή των Εξαρχείων, με εκκενώσεις καταλήψεων και πυκνότερους ελέγχους.

Πηγή: ethnos.gr

Υ.Γ. ΘΡΙΑΜΒΟΣ! Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης μάζεψε ένα κοντέινερ με…βιβλία και το έκανε tweet, λες και ήταν γιάφκα ναρκωτικών στα Εξάρχεια.

Το κοντέινερ των αναρχικών ήταν γεμάτο με βιβλία!!……

Πηγή: netakias.com

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here