Αττική Οδός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις των 2.000 ευρώ.

0
331

Αναλυτικά η διαδικασία που πρέπει να κάνουν οι εκατοντάδες πολίτες που έμειναν στην παγωνιά χωρίς νερό και φαγητό.

Άνοιξε η πλατφόρμα μέσω της οποίας οι εκατοντάδες πολίτες που εγκλωβίστηκαν μέσα στα οχήματά τους στην Αττική Οδό εξαιτίας της ασυνεννοησίας και της έλλειψης σχεδίου της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία «Ελπίδα», θα αποζημιωθούν για την τεράστια ταλαιπωρία τους μέσα στην παγωνιά, χωρίς νερό και τρόφιμα, με 2.000 ευρώ.

Οι πολίτες θα πρέπει δηλώσουν τα στοιχεία του οχήματός τους εδώ, αλλά και τις εισόδους-εξόδους από τις οποίες μπήκαν και εξήλθαν προσθέτοντας αναλυτικά τις ώρες. Επιπλέον θα πρέπει να προσθέσουν το τηλέφωνο τους, το mail τους και τον τραπεζικό τους λογαριασμό προκειμένου να λάβουν την αποζημίωση όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αττικής Οδού:

Συγκεκριμένα, η Αττική Οδός ενημερώνει με ανακοίνωση της ότι η Πλατφόρμα Καταχώρησης Αιτημάτων είναι πλέον διαθέσιμη, μέσω του site της Αττικής Οδού www.aodos.gr  σε ειδική ενότητα με τίτλο «Χιονόπτωση 24.1.2022».

Μέσω της πλατφόρμας αυτής είναι εφικτή η καταχώρηση των Αιτημάτων προς την Αττική Οδό, για τα οχήματα που αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα 24/1/2022.

Για την καταχώρηση της αίτησης είναι απαραίτητη η ύπαρξη διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της οποίας θα γίνει η επιβεβαίωση της κατάθεσης του αιτήματος καθώς και κάθε μελλοντική επικοινωνία.

Τα πεδία που έχουν έναν αστερίσκο (*) στη δεξιά πλευρά τους είναι υποχρεωτικά και θα πρέπει να συμπληρωθούν από τον αιτούντα προκειμένου να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Τα υπόλοιπα πεδία αν και δεν είναι υποχρεωτικά θα διευκολύνουν σημαντικά τη διερεύνηση και ικανοποίηση των αιτημάτων που κατατίθενται.

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στους ενδιαφερόμενους οδηγούς για τη σωστή αναγραφή του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος που οδηγούσαν όταν αποκλείστηκαν καθώς αυτό το στοιχείο αποτελεί μία από τις βασικές πληροφορίες διερεύνησης και ικανοποίησης του αιτήματος.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την καταγραφή του αιτήματός σας θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Αττικής Οδού στο τηλέφωνο 210 668 2222 (Δευτέρα-Σάββατο: 08:00-19:00 και Κυριακή: 11:00-19:00).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here