Αυτό είναι το κόλπο του Μητσοτάκη για να πάρει τα σπίτια του κοσμάκη και να τα δώσει σε συγγενείς του Μαξίμου.

0
351

Σύμφωνα με το Σύνταγμα κάθε Έλληνας πολίτης έχει δικαίωμα να προσφύγει στον φυσικό δικαστή, εκτός αν έχουμε κυβέρνηση Μητσοτάκη που είναι πάνω από τον Eλληνικό Σύνταγμα.

Έτσι όσοι Έλληνες πολίτες περίμεναν να δικαστεί η υπόθεση τους για τον νόμο Κατσέλη, με εντολή Μητσοτάκη, θα χάσουν το συνταγματικό δικαίωμα αν δεν μπουν σε μια πλατφόρμα, που έφτιαξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία ζητάει τόσα δικαιολογητικά που πάνω από 35.000 πολίτες δεν πρόκειται να καταφέρουν να τα φέρουν εγκαίρως με τις δημόσιες υπηρεσίες να υπολειτουργούν.

Αλλά τι πειράζει; Όπως μαθαίνουμε, στα fund που θα πάρουν τις πρώτες κατοικίες υπάρχουν συγγενικά πρόσωπα του Μαξίμου. Τα funds που εμπλέκονται στο μεγάλο κόλπο και έχουν αγοράσει τα δάνεια των Eλλήνων για ένα κομμάτι ψωμί, δεν κρατιούνται άλλο.

Και φυσικά δεν κρατιούνται ούτε οι υπόλοιποι που είναι μπλεγμένοι στο κόλπο. Το άνοιγμα λοιπόν στοχευμένα των υποθηκοφυλακείων, πρωτοδικείων και λοιπά, μόνο τυχαίο δεν είναι.

Ειδικά από την περίπτωση που σύμφωνα με τις καταγγελίες του Βαρουφάκη, μέσα στο κόλπο είναι σκοτεινά πρόσωπα που συνδέονται με τον σκληρό πυρήνα της κυβέρνησης.

Για να ξανά εξηγήσουμε το μέγεθος του σκανδάλου, θα υπενθυμίσουμε ότι αυτοί οι σκοτεινοί χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, που κανείς δεν ξέρει τα φυσικά πρόσωπα που κρύβονται από πίσω, αγόρασαν τα κόκκινα δάνεια για ένα κομμάτι ψωμί από τις τράπεζες, ακριβώς επειδή οι τράπεζες δεν μπορούσαν να βγάλουν σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία.

Τώρα, βρέθηκαν με κόκκινα δάνεια δισεκατομμυρίων και παίρνουν το πράσινο φως να κάνουν κατασχέσεις! Όχι οι τράπεζες, τις οποίες έχουμε ανά-κεφαλαιοποιήσει με τον δικό μας ιδρώτα ως πολίτες, αλλά οι σαλταδόροι των Funds. Που θα καταγράψουν υπερκέρδη, δυσθεώρητα ακόμα και για τον πιο ανεξέλεγκτο καπιταλισμό.

Να δούμε εάν θα υπάρξει εισαγγελέας που θα τους οδηγήσει εκεί που πρέπει.

Πηγή olympia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here