Βελτίωση δικτύων ύδρευσης στην Νέα Ερυθραία μέσω του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

0
505

Ο Δήμος Κηφισιάς ενέταξε το έργο με τίτλο: “Βελτίωση δικτύων ύδρευσης Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας”, στον άξονα προτεραιότητας “Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης” στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Ι του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

Η χρηματοδότηση του έργου πραγματοποιείται μέσω επενδυτικού δανείου που χορηγείται από το Ταμείο και Παρακαταθηκών και Δανείων, συνομολογείτε με δανειακή σύμβαση μεταξύ του Κύριου του Έργου και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και αποπληρώνεται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών. Το ποσό της χρηματοδότησης ανέρχεται στα 3.621.205,34€.

Είναι ένα έργο πνοής ιδιαίτερης αξίας για τη Δημοτική Ενότητα της Νέας Ερυθραίας, το οποίο με την συνεχή και συστηματική εποπτεία και παρακολούθηση του Αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Καυγαλάκη κατάφερε να εντάξει στο ενεργητικό της η Διοίκηση του κ. Γιώργου Θωμάκου.

Το έργο στοχεύει στην αναβάθμιση του Κεντρικού Συστήματος Ελέγχου που έχει ήδη εγκατασταθεί στο Δήμο το 2015 και την αντικατάσταση αγωγών συνολικού μήκους 7.290m. Η αντικατάσταση θα γίνει με αγωγούς πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς 16atm.

Η ένταξη του έργου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών με ιδιαίτερη συμμετοχή της αναπληρώτριας Προϊσταμένη Προγραμματισμού και Μελετών του Δήμου κα. Δήμητρας Δημάκα, καθώς και της Διευθύντριας της Τεχνικής Υπηρεσίας κας. Ελένης Γιαννιτσοπούλου.

Με την ευκαιρία της ένταξης του έργου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» ο Αντιδήμαρχος κος Καυγαλάκης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Στην Ύδρευση έχουμε προσπαθήσει πολύ και έχουμε καταφέρει να κάνουμε έργα πολλά, έργα σημαντικά και μεγάλα. Έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε βασικά λειτουργικά και τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Με το συγκεκριμένο έργο θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε σημαντικά τη λειτουργία του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης».

Κλείνοντας πρέπει να πούμε ότι πρόκειται για ένα έργο Εκσυγχρονισμού το οποίο προσφέρει αποτελεσματικά στην Αναβάθμιση και Ενίσχυση  του υφιστάμενου συστήματος / δικτύου που λειτουργεί σήμερα.

Ένα έργο που Στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας Ζωής και της Υγείας των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας του Δήμου Κηφισιάς.

Ένα έργο για το οποίο ακούσαμε πολλά και διάφορα ιδιαίτερα από τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο.

Για το έργο αυτό αλλά και άλλα έκτισαν και έστησαν την επιχειρηματολογία τους χαρακτηρίζοντας μας:

Άλλοτε ΑΜΕΛΕΙΣ

Άλλοτε ΑΔΑΕΙΣ

Άλλοτε ΑΠΕΙΡΟΥΣ

Άλλοτε ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ

Άλλοτε ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ

Άλλοτε ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ

Άλλοτε ……

Και ο καιρός περνά και φαίνεται μέσα από την ίδια την ΖΩΗ ότι τα πάρα πάνω δεν Ισχύουν και δεν Επαληθεύονται οι χαρακτηρισμοί τους.

Αντιθέτως και τα έργα Γίνονται άλλα και εμείς φαίνεται ότι Μπορούμε και έχουμε τη Δυνατότητα!!

Γι’ αυτό εγώ με την ευκαιρία καλώ όλους τους συναδέλφους, με την γνώση την εμπειρία και την καλή τους  διάθεση, όλοι μαζί να σκύψουμε πάνω στα προβλήματα του Τόπου μας και των Συμπολιτών μας και να Συνεργαστούμε για να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τις Οικογένειες μας και τον Τόπο μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here