«ΒΙΚΕΛΑΣ» και ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.

0
340

Ενίσχυση των Αθλητικών Υποδομών για τον Κλασικό Αθλητισμό προγραμματίζει με ταχύτατες διαδικασίες το ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», το οποίο διαχειρίζεται και συντηρεί τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα:

Δήμος Κηφισιάς: Το Ζηρίνειο είναι όλα για όλα τα αθλήματα - Δεν θα διώξουμε την ποδοσφαιρική Κηφισιά - Ενυπόγραφα

Εξετάζεται η δυνατότητα επέκτασης του στίβου  στο Δημοτικό Στάδιο «Ιωάννης Ζηρίνης», εξωτερικά, για δημιουργία έκτης διαδρομής έτσι ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η εύρυθμη λειτουργία του.

Η αποκατάσταση της στιβικής εγκατάστασης με τον τρόπο αυτό είναι εφικτή  μετά την αυτοψία που διενήργησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς.

Φεύγουν τα φαντάσματα από τη ΧΑΝ Κηφισιάς | KifisiaNews

Ξεκινούν σύντομα εργασίες ανακατασκευής του παλαιού στίβου στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της ΧΑΝ που βρίσκονται κάτω από τον τερματικό σταθμό του ΗΣΑΠ, σε κοντινή απόσταση από το στάδιο.

Πρόκειται για νέο χώρο για τον Κλασικό Αθλητισμό που θα δώσει τη δυνατότητα αποσυμφόρησης του Ζηρίνειου για αθλητές και πολίτες.

Συνεχίζεται η προσπάθεια δημιουργίας στίβου και στο Στάδιο «Φώτης Βαρδαξής» στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας.

Με αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία, όλοι μαζί, μπορούμε να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε τον Αθλητισμό και τους Αθλητές μας που στον Δήμο Κηφισιάς, μας έχουν χαρίσει απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια με τις επιτυχίες τους στιγμές συγκίνησης και Εθνικής υπερηφάνειας.

Νίνα-Ασπασία Βλάχου
Πρόεδρος ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here