ΒΟΜΒΑ Αντώναρου: «Γυναίκα θα διαδεχθεί τον Μητσοτάκη»!

0
255

«Με άρωμα γυναίκας η Διαδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη»…

Το σκάνδαλο των υποκλοπών το οποίο αποκαλύφθηκε μόλις λίγες ημέρες αφότου η Δικαιοσύνη αναγνώρισε ως σκάνδαλο την υπόθεση Novartis, προκάλεσε σεισμό στην πολιτική σκηνή της χώρας, με σύσσωμη την αντιπολίτευση να ζητάει την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την ίδια ώρα, έντονη είναι και η «παγωμάρα» που επικρατεί στην παράταξη, με πολλούς βουλευτές να αποφεύγουν να τοποθετηθούν και να κρατούν σαφείς αποστάσεις από τον Πρωθυπουργό.

Οι φήμες για κάθετη πτώση του Κυριάκου Μητσοτάκη ενισχύονται μέρα με τη μέρα, με πολλούς να «βλέπουν» αλλαγή στην ηγεσία του κόμματος.

Για την εξέλιξη αυτή τοποθετήθηκε και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος χθες σχολίασε ότι το «τέλος είναι κοντά» και ο Κυριάκος Μητσοτάκης «μετράει μέρες».

Ο ίδιος, με νέα ανάρτησή του σήμερα, κάνει λόγο για «Διαδοχή με άρωμα γυναίκας», η οποία κρατάει αποστάσεις από τον Πρωθυπουργό.

Σαφώς, ο κ. Αντώναρος αναφέρεται στην ιδιαίτερα αγαπητή βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, με έντονη κοινωνικοπολιτική δράση, η οποία έχει στηρίξει ένθερμα τις γυναίκες, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που εξέφρασε την διαφωνία της με τις πρακτικές και τις αποφάσεις του Πρωθυπουργού, κρατώντας αποστάσεις.

ΜΗΠΩΣ η γυναίκα Μυστήριο που προορίζεται για να διαδεχθεί τον Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ είναι:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here