ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο κύριος παράγοντας πίσω από την Ελληνική κρίση…Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!…….του Ιωάννη Κουντούρη, Λος Άντζελες.

0
361

«Κατά τη διάρκεια του 2011, η Υπουργός Εξωτερικών Κλίντον πίεσε τους ηγέτες των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων να διασώσουν το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Υποστήριξε την επιβολή μέτρων λιτότητας για την Ελλάδα – όπως η αύξηση των φόρων, η μείωση των μισθών των δημόσιων υπαλλήλων και η κατάργηση των προγραμμάτων κοινωνικής πρόνοιας – κάνοντας τους επενδυτές που κατέχουν το ελληνικό χρέος ευτυχισμένους»

Έχει ΡΕΝΤΑ η Χίλαρι όσον αφορά όλες αυτές τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τα εμαιλ της και «ΜΠΡΑΒΟ» ΤΗΣ γιατί θέλουμε να τα μάθουμε ΟΛΑ τα σκάνδαλά της, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!

Συμφωνά με το μεγάλο κανάλι RT, το FOX News (πατήστε εδώ) έκανε τελευταίως ρεπορτάζ για ένα εντελώς καινούριο εύρημα σχετικά με το περιεχόμενο των κλεμμένων από την Χίλαρι Κλίντον εμαιλ από το Στέιτ Ντεπάρτμεντ (εμαιλ που ΔΕΝ είχε το δικαίωμα να διοχετεύει στο σπίτι της) μέσω ενός ιδιωτικού διακομιστή, για να τα διαβάζει με την ησυχία της…

Αλλά αυτή τη φορά, αυτή η καινούρια αποκάλυψη περί των εμαιλ της κας Κλίντον από το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, έχει να κάνει με κανένα άλλο εκτός από την ίδια…ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! 

Ναι το ακούσατε σωστά και ΑΚΟΥΣΤΕ πως χρησιμοποίησε συγκεκριμένες πληροφορίες των εμαιλ της, που αφορά την Ελληνική κρίση, για να πλουτίσει αυτή μαζί με τους συγγενείς, τους φίλους και τους συνεργάτες της!

Όλη αυτή τη δουλειά για την αποκάλυψη αυτών των πληροφοριών την έκανε αρχικά η Wikileaks βέβεια, αλλά ήταν κάποιοι ρεπόρτερ εκεί στο FOX News που τις αποκάλυψαν αυτές ψάχνοντας μέσα στα μεγάλα αρχεία των εμαιλ της Χϊλαρι που μας παρείχε αυτή η ειδική ομάδα χάκερ.

Σύμφωνα με αυτό το ρεπορτάζ του RT:

Ξεκίνησε πριν από 6 χρόνια η επίσημη Ελληνική κρίση. Και ΠΟΙΟΣ ήταν τότε ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ??…..ΜΑ Η ΧΙΛΑΡΙ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ και τα εμαιλ της έχουν πάρα πολλά να μας πούν για το πώς…ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ Η ΊΔΙΑ αυτήν την κρίση.

-Και την ίδια στιγμή, ο σύζυγος της Τσέλσι Κλίντον, κ Marc Mezvinsky (Εβραίος), δημιουργούσε, όλως «τυχαίως», ένα καλάθι υπεράκτιων κεφαλαίων αξίας $325.000.000 ενώ δούλευε για την εταιρία Eaglevale Partners με τη βοήθεια της…GOLDMAN SACHS!

-Αυτά τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για να βάλουν στοιχήματα για το τι έμελλε γενέσθαι στην…ΕΛΛΑΔΑ.

-Τα έβαζε αυτά τα στοιχήματα ο κ Marc Mezvinsky ενώ, ταυτόχρονα, μοιραζόταν η Χίλαρι σε οικεία πρόσωπα, φίλους, κ.τλ, υπό την ιδιότητά της ως Υπουργός Εξωτερικών, πολλές απόρρητες πληροφορίες, για το τι συνέβαινε τότε στην…ΕΛΛΑΔΑ, μέσω του…ΙΔΙΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΕΜΑΙΛ ΤΗΣ!

-Μοιράστηκε διαβαθμισμένες πληροφορίες με τη παρέα της από το Ίδρυμα Κλίντον για το τι συζητούσαν μεταξύ τους εκείνη τη στιγμή οι πραγματικοί ηγέτες της…ΕΛΛΑΔΟΣ! Μιλάμε για πληροφορίες των….ΥΨΗΛΟΤΕΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ!

-Έστειλε επίσης η Χίλαρι, πάλι μέσω του διακομιστή εμαιλ από το Στέιτ Ντεπάρτμεντ, σε συνεργασία με τον σύζυγό τη Μπίλ Κλίντον, άκρως ευαίσθητες πληροφορίες για….ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ την ίδια στιγμή που ο γαμπρός της έβαλε στόχο την…ΕΛΛΑΔΑ με το hedge fund του (δηλ., με τα αμοιβαία κεφάλαια υψηλού κινδύνου του).

-Δηλαδή, έστειλε, μέσω εμαιλ, στους αγαπημένους της, διαβαθμισμένες πληροφορίες που αφορούσαν το πακέτο διασώσεως που πήρε τότε η Ελλάδα ενώ, ταυτόχρονα, ο γαμπρός της έβαζε στοιχήματα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για το τι θα γινόταν…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Υ.Γ. Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ κατά την θητεία της στο υπουργείο Εξωτερικών ήθελε να μαθαίνει τα πάντα για την Ελλάδα. Αυτό το γνώριζε καλά και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος τις έστελνε συχνά…..ενημερώσεις!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here