Βραβεύεται στο Παρίσι ο Αλέξης Τσίπρας – Διεθνούς εμβέλειας αναγνώριση….για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σε Έλληνα Πρωθυπουργό!

0
163

Το Παρίσι βραβεύει εις διπλούν τον Αλέξη Τσίπρα για το «πολιτικό σθένος» του και τη «δέσμευση του στο ευρωπαϊκό ιδεώδες»!! ΕΥΓΕ!!…..

Συγκεκριμένα, το Βραβείο Πολιτικού Σθένους (Prix du Courage politique) και το Βραβείο Δέσμευσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες (Prix de l’ Engagement européen) θα παραλάβει την Πέμπτη 23/11/2017 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

Παράλληλα θα έχει συναντήσεις με Γάλλους επιχειρηματίες με επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα.

Στην μονοήμερη επίσκεψή του στην γαλλική πρωτεύουσα ο Αλ. Τσίπρας θα βραβευθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Παρισίων και την πολιτική επιθεώρηση Politique Internationale. 

Με το ίδιο βραβείο στο παρελθόν έχουν τιμηθεί προσωπικότητες όπως ο Εμανουέλ Μακρόν, η Κριστίν Λαγκάρντ, ο Νικολά Σαρκοζί, η Άνγκελα Μέρκελ.

Ακόμη ο πρωθυπουργός θα εκφωνήσει ομιλία σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Παρισίου, από τον οποίο θα λάβει το Βραβείο Δέσμευσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες (Prix de l’Engagement européen).

Υπενθυμίζεται ότι η βράβευση από την πολιτική επιθεώρηση Politique Internationale είχε προγραμματιστεί για τα μέσα Οκτωβρίου, όμως επαναπροσδιορίσθηκε για τις 23 Νοεμβρίου μόλις οριστικοποιήθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλτν Τραμπ στις 17 Οκτωβρίου.

{jcomments off}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here