ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ τα Πλαστά Ουκρανικά βίντεο με το «κτύπημα» στην Ρωσική φρεγάτα «Admiral Makarov» η οποία είναι άθικτη στο Ναύσταθμο!

0
214

Η πραγματικότητα διαψεύδει το Κίεβο….

Την αποτυχία της προχθεσινής Ουκρανικής επίθεσης με τα drone και τα sea drone απεικονίζει δορυφορική λήψη του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στο Ναύσταθμο της Σεβαστούπολης, σήμερα.

Κανένα σκάφος δεν δείχνει να έχει πρόβλημα από την επίθεση των Ουκρανών, η οποία τελικά ήταν περισσότερο επικοινωνιακή και fake news: Ειδικά τα υποτιθέμενα βίντεο με τον προσβολή από sea drone της φρεγάτα «Admiral Makarov», ξεπέρασαν ακόμα και τα άλλα πλαστά ουκρανικά βίντεο του περασμένου Μαΐου με την υποτιθέμενη προσβολή του πλοίου σε ένα ανάλογο «πλήγμα» υποτίθεται στα δυτικά της Κριμαίας.

Τα οποία αναπαράχθηκαν από πολλά Ελληνικά ΜΜΕ…

Όπως μετέδωσε χθες κατ’ αποκλειστικότητα το «pronews.gr»  οι μόνες ζημιές στην «Admiral Makarov» προήλθαν από την κατάρριψη ενός drone και την έκρηξη στον αέρα που προκάλεσε κάποιες ζημιές στην κεραία του ραντάρ επιφανείας, οι οποίες τελικά ήταν πολύ μικρότερες από αυτές που είχαν εκτιμηθεί αρχικά.

Δείτε την δορυφορική φωτό που. αν μη τι άλλο, είναι αδιάψευστη και γνήσια:

Τα πλαστά Ουκρανικά βίντεο με την δήθεν προσβολή της «Admiral Makarov» για έναν παρατηρητικό αναγνώστη ήταν εύκολο να «καταρριφθούν». Δείχνουν ένα σκάφος, υποτίθεται την «Admiral Makarov» στο ανοικτό πέλαγος και το ουκρανικό drone να πέφτει επάνω της.

Η φρεγάτα όμως ήταν μέσα στον Ναύσταθμο και φυσικά ούτε ένα Ουκρανικό sea drone δεν κατάφερε να εισέλθει μέσα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here