Γιατί δεν λετε ονόματα κυρία Ζ. Μακρή;;

0
305

Ωραία τα είπε η Υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή. Αλλά ξεχάσατε κάτι! Να πείτε τα ονόματα των πολιτικών και των συνδικαλιστών που κερδοσκοπούν με τις Μονάδες Ψυχικής Υγείας που λειτουργούν από ιδιώτες με τη χρηματοδότηση του κράτους. Αλήθεια γιατί;

Σύμφωνα με τα όσα είπε η κ. Μακρή δρομολογεί το υπουργείο Υγείας, μετά τα στοιχεία-σοκ με τις διπλό-εγγραφές ασθενών, τις υπερβολικές χρώσεις ιατρικών πράξεων, την μη ταυτοποίηση ψυχικά ασθενών με βάση τους ΑΜΚΑ, που κατέδειξε ο πρόσφατος δειγματοληπτικός έλεγχος των αρμόδιων υπηρεσιών ξεκινά προεκλογικά έλεγχο.

«Από τον έλεγχο των δομών αυτών δεν θα εξαιρεθούν ούτε εκείνες στις οποίες συμμετέχουν εν ενεργεία πολιτικοί ή συγγενείς συνδικαλιστών ή οι έχοντες διαχρονικά ασυλία.

Αυτή τη φορά, τον τελικό λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη»….υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η αρμόδια υφυπουργός κ. Ζέττα Μακρή, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας των Μονάδων μέχρι σήμερα αλλά και την διακριτική μεταχείριση που ενδεχομένως είχαν κάποιες λόγω των προσώπων που τις διηύθυναν.

Εκτός από τις δομές όπου συμμετέχουν βουλευτής και συγγενείς συνδικαλιστή του χώρου της ψυχικής υγείας, ο έλεγχος από το υπουργείο Υγείας θα επικεντρωθεί και σε ψυχικές δομές όπου διοικούσαν και εργάζονταν έξι άτομα από μία οικογένεια.

«Δυστυχώς έχουμε στη διάθεσή μας εξωφρενικά στοιχεία με μέλη μιας οικογένειας να λαμβάνουν εκατομμύρια ως μισθούς»….είπε χαρακτηριστικά η κ. Μακρή, μιλώντας στο protothema.gr.

Σύμφωνα με την υφυπουργό, «ο αριθμός των 500.000 ιατρικών πράξεων που αφορούν ψυχικά ασθενείς μόνο για το δεύτερο εξάμηνο του περασμένου έτους είναι υπερβολικός και ύποπτος, και σε κάθε περίπτωση χρήζει περαιτέρω διερεύνησης»!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here