Για του Αγίου Βαλεντίνου Shop Online.

0
384

Πρωτότυπα και οικονομικά κοσμήματα του «έρωτα» για όλες τις ηλικίες σε μια μεγάλη ποικιλία από το Πωλητήριο του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή.

Δύο Ελληνίδες  σχεδιάστριες, η Χριστίνα Μόραλη και η Κατερίνα Σταμάτη, εμπνέονται  από έργα μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης από τη συλλογή του Ιδρύματος και δημιουργούν κοσμήματα για τον λαιμό σε σχήμα καρδιάς και σκουλαρίκια από περιστέρια, που συμβολίζουν την ένωση, αποκλειστικά για το Πωλητήριο του Μουσείου.

Τα Μέλη του Ιδρύματος  έχουν έκπτωση 10% σε όλα τα είδη του Πωλητηρίου.

E-mail: sales@goulandris.gr και eshop@goulandris.gr

T: 210 01 02 135 και 210 01 02 105 (Δευτέρα-Παρασκευή10:00-17:00)

Υ.Γ. Ερωτική διαδικτυακή συναυλία με την Όλγα Βενέτη.

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου…

Την πιο ερωτική συναυλία με την Όλγα Βενέτη παρουσιάζει (διαδικτυακά) την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 20:00 ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, δίνοντας έτσι ένα ευχάριστο μελωδικό τόνο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Όλγα Βενέτη με την αισθαντική φωνή της θα ερμηνεύσει μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια που γράφτηκαν για τον έρωτα όπως: «Je t’ aime», «Θα σ’αγαπώ», «Ζω», «Μια πόλη μαγική», «Sway with me», «Aline», «Της καληνύχτας τα φιλιά», με την ελπίδα του χρόνου όλοι να μπορούμε να κοιταζόμαστε στα μάτια χωρίς φόβο, με καθαρά πρόσωπα και χωρίς μάσκες, και το μόνο που να αιωρείται στον αέρα να είναι «Love is in the air…»

Η συναυλία που θα παρακολουθήσει το κοινό την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου είναι μαγνητοσκοπημένη από το Half Note Jazz Club και παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε online streaming με ελεύθερη πρόσβαση.

Την ερμηνεύτρια Όλγα Βενέτη συνοδεύουν 4 σημαντικοί μουσικοί: στο πιάνο ο Μιχάλης Παπαδάκης, τρομπέτα ο Διονύσης Αγαλιανός, τύμπανα ο Παναγιώτης Κολιαβασίλης  και στο μπάσο ο Γιώργος Ζηκογιάννης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here