Για 12 μήνες η ΕΥΠ άκουγε Χατζηδάκη-Σοβαρά Τεκμήρια για την παρακολούθηση του Υπουργού.

0
211

Η ΕΥΠ αποκαλεί «Στόχο» τον Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη, σύμφωνα με τα στοιχεία του «Documento».

Τεκμήρια για την παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη από την ΕΥΠ φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Documento» που κυκλοφορεί την Κυριακή, εκθέτοντας τον Πρωθυπουργό και διαψεύδοντας όσα αυτός είπε στη Βουλή!

Ο νυν Υπουργός Ενέργειας, σύμφωνα με το δημοσίευμα και τα στοιχεία της εφημερίδας, υπήρξε ο στόχος 5046c της ΕΥΠ και παρακολουθούνταν από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών επί ένα χρόνο, από 27 Νοεμβρίου 2020 έως 17 Νοεμβρίου 2022 (!), χρονικό διάστημα ιδιαίτερα ασυνήθιστο ακόμα και για μεγάλο-εγκληματία!

Είναι δε όντως ανατριχιαστικό, όπως αναφέρει στο σημείωμά του ο εκδότης της εφημερίδας Κώστας Βαξεβάνης, ότι ο υπάλληλος της ΕΥΠ αναφέρει τον Υπουργό, έναν εκλεγμένο εκπρόσωπο του Ελληνικού λαού και μέλος της Κυβέρνησης, ως…«στόχο»!

Η παρακολούθηση γίνεται στο επίσημο κινητό του Υπουργού 6979800***, ενώ καταγράφονται συνομιλίες του με Δημοσιογράφους όπως οι Τάκης Χατζς και Θανάσης Κουκάκης, οι οποίοι με δηλώσεις τους στην εφημερίδα και τις επιβεβαιώνουν, με Υπουργούς, στελέχη της ΝΔ, αλλά και συνομιλίες προσωπικής φύσης!

Μεταξύ των άλλων συζητά με τον πρόεδρο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση αν και έχει ήδη φύγει από το υπουργείο Ενέργειας και είναι υπουργός Εργασίας, ενώ υπάρχει αναφορά και σε συζήτηση του Κ. Χατζηδάκη με τον Αλέξη Πιλάβιο, μέλος ΔΣ Μυτιληναίου Α.Ε.

«Ο στόχος (σσ: ο…Υπουργός!) είναι ιδιαίτερα ανήσυχος για το πιθανό ανασχηματισμό» αναφέρει ο υπάλληλος της ΕΥΠ, ο οποίος κάνει και εκθέσεις με συμπεράσματα για τον Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος σε μετέπειτα συνομιλίες του εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τη μετακίνησή του από το Υπουργείο Ενέργειας στο Υπουργείο Εργασίας!

Στις 27 Νοεμβρίου, επίσης, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του «Documento», καταγράφεται η συνομιλία του Κ. Χατζηδάκη με Επιχειρηματία Εκδότη Καναλιού. Ο καναλάρχης ζητά από τον Κωστή Χατζηδάκη να φροντίσει ένα θέμα συμφερόντων του που αφορά φωτοβολταϊκά. Συγκεκριμένα, να διαμεσολαβήσει για να έχει επιτυχή έκβαση.

Τα υπόλοιπα στην εφημερίδα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here