Γιούχαραν τον Κώστα Σημίτη οι συνεπιβάτες του στο πλοίο για την Σύρο λόγω Ιμίων! – «Είσαι προδότης»!

0
193

Αποδοκιμάστηκε στο πλοίο που τον μετέφερε στην Σύρο, από τους επιβάτες του πλοίου, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ο οποίος μετέβαινε στην Σύρο για να περάσει το τριήμερο των αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας.

Ωστόσο όπως το ταξίδι που έκανε το απόγευμα της Πέμπτης του επιφύλαξε κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ταξίδευαν στο ίδιο πλοίο (Blue Star Paros), υπήρξαν πολλοί συνεπιβάτες του Κ. Σημίτη οι οποίοι του επιτέθηκαν λεκτικά, τον αποδοκίμασαν και κάποιοι τον αποκάλεσαν «προδότη» για την στάση του και τους χειρισμούς του τόσο στην αρχική κρίση, όσο και στην μετέπειτα διαχείρισή της τα χρόνια που ήταν πρωθυπουργός.

Εκείνος – συνοδευόμενος από τη γυναίκα του – διατήρησε την απαιτούμενη ψυχραιμία, δεν απάντησε σε όσους του ζήτησαν το λόγο ή τον γιούχαραν και όπως αναφέρει το «cyclades24.gr» κατευθύνθηκε προς τη διακεκριμένη θέση.

Σε πρωινή εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο κανάλι «Εψιλον», ο διευθυντής του «pronews.gr» και της «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ» Τάσος Γκουριώτης σε συνομιλία on air με τον πρώην δήμαρχο Καλύμνου Μ. Διακομιχάλη, αποκάλυψε ότι το 2002 με απόφαση Σημίτη κόπηκε το επίδομα του Έλληνα βοσκού που βοσκούσε τα πρόβατά του στα Ίμια με αποτέλεσμα να διακοπεί η οικονομική δραστηριότητα στο νησί και πλέον οι Τούρκοι να θεωρούν ότι τα νησιά είναι πλέον δικά τους.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here