Όταν η Deutsche Welle καταγγέλλει ότι τα κανάλια κρύβουν την πείνα στην Ελλάδα, Δημοκρατία και κόμματα είναι «πτώματα» σε τυμπανιαία κατάσταση και προϊούσα σήψη…του Γιώργου Τράγκα.

0
314

Τα πανελλαδικά κανάλια και οι επώνυμοι Έλληνες δημοσιογράφοι, αποκρύβουν την πείνα στην Ελλάδα και τις ουρές που σχηματίζονται κυρίως από ηλικιωμένους για ένα πιάτο φαΐ. Πυκνώνουν πλέον τα δημοσιεύματα για τη λογοκρισία που σοβεί στην Ελλάδα και το ρόλο που παίζουν οι παρουσιαστές των ειδήσεων στην Ελληνική TV.

Σε άρθρο της η Deutsche Welle, χλευάζει την Ελληνική δημοσιογραφία, τα πανελλαδικά κανάλια και επισημαίνει ότι τα Ελληνικά δελτία ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές, δεν αναφέρονται στην ένδεια που πλήττει την τρίτη ηλικία και στις ουρές που σχηματίζουν οι πεινασμένοι μπροστά στις εκκλησίες.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχείρησε να με φιμώσει, γιατί έλεγα την αλήθεια τόσο για τα ακραία περιοριστικά μέτρα και τα lockdown, όσο και για το οικονομικό κραχ που έφερε με την πολιτική της στην πατρίδα μας.

Οι TV αστέρες των Αθηνών, απέκρυψαν επιμελώς τόσο την πολιτική δίωξή μου, όσο και τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα όπως το Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Εφάνησαν ανάξιοι να φέρουν οποιαδήποτε δημοσιογραφική ταυτότητα, γιατί απέκρυψαν από τον Ελληνικό λαό την εικόνα της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί σε όλη την Ελλάδα, ευθυγραμμίστηκαν με το Μαξίμου σε όλα τα εξοντωτικά μέτρα που πήρε κατά της οικονομίας και απέφυγαν οποιαδήποτε κριτική στην τυραννία και τον παραλογισμό που έφερε στη ζωή των Ελλήνων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όλες οι διεθνείς ενώσεις δημοσιογράφων κατατάσσουν την Ελλάδα  στην 70η θέση παγκοσμίως από πλευράς ελευθεριών του Τύπου! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ντρέπονται οι γνωστοί παρουσιαστές των ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών, για την ενημέρωση που προσφέρουν στα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών.

Ο διεθνής Τύπος, όπως η DW, αποκαλύπτει το ήθος και την ποιότητα των αστέρων της ελληνικής τηλεόρασης και ραδιοφωνίας, οι οποίοι τα τελευταία δύο χρόνια επιτίθενται και υβρίζουν τους Έλληνες πολίτες, υμνώντας ταυτόχρονα το ολοκληρωτικό καθεστώς Μητσοτάκη.

Η εστίαση διαλύθηκε και σήμερα απεργεί. Το εμπόριο και το λιανεμπόριο καταστράφηκαν και χιλιάδες μικρομεσαίοι βάζουν λουκέτο. Οι κύριοι και οι κυρίες κεντρικοί παρουσιαστές των ειδήσεων, αφήνουν τους πολιτικούς να μιλάνε για ανάπτυξη σε μία χώρα που χρωστάει μισό τρις δολάρια και οι μισοί πολίτες, χρωστάνε στις τράπεζες και στο δημόσιο.

Επί δύο έτη ουδέποτε ασχολήθηκαν με τον αγροτικό κόσμο και ευθυγραμμίστηκαν πλήρως στις διώξεις εναντίον των υγειονομικών υπαλλήλων και άλλων χιλιάδων πολιτών που φοβήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος στην Ελλάδα είναι νεκρός, είναι άκαρδος, πολύ μακριά από το λαό και θυμίζει τους λογοκριτές της 21ης Απριλίου. Οι κραυγές του κ. Πορτοσάλτε, τα επιφωνήματα του κ. Στραβελάκη και των άλλων παρουσιαστών του ΣΚΑΪ για τους ανεμβολίαστους «εχθρούς» της κοινωνίας, έχουν ήδη γίνει θέμα στον διεθνή Τύπο.

Όταν χλευάζεται και λοιδορείται έτσι ο κόσμος της Δημοσιογραφίας στην Ελλάδα, η Δημοκρατία είναι κλινικά νεκρή και τα πολιτικά κόμματα, πολιτικά πτώματα σε τυμπανιαία κατάσταση και προϊούσα σήψη.

Η σημερινή απεργία της εστίασης είναι η αρχή μιας γενικευμένης παράλυσης που θα έρθει από το μεγαλύτερο οικονομικό κραχ που γνώρισε ποτέ η χώρα. Σε λίγο, όλοι οι παρουσιαστές στην τηλεόραση θα είναι κόκκινοι από ντροπή, χωρίς να έχουν περάσει από το Μακιγιάζ.

Υ.Γ. Τσιμουδιά από τα Ελληνικά ΜΜΕ για τα γεροντάκια που πεινάνε-Ρεπορτάζ «κόλαφος» της DW!

Με ένα ρεπορτάζ «καταπέλτη» η Deutsche Welle ούτε λίγο ούτε πολύ κατακεραυνώνει τα Ελληνικά ΜΜΕ τα οποία αποφεύγουν να κάνουν αναφορά στην πείνα και την φτώχεια που μαστίζουν τους Έλληνες χαμηλοσυνταξιούχους και ηλικιωμένους οι οποίοι στήνονται σε ουρές για να πάρουν ένα πιάτο φαγητό από τα συσσίτια.

Το ρεπορτάζ κάνει αναφορά στο ζήτημα των ηλικιωμένων οι οποίοι ζουν στα όρια της φτώχειας, τονίζοντας ότι τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δημοσιευθήκαν πριν την πανδημική κρίση και ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά από τα ελληνικά ΜΜΕ για την κατάσταση μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Το δημοσίευμα φιλοξενεί τις δηλώσεις του εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όπου πλήθος ηλικιωμένων περιμένει στην ουρά προκειμένου να πάρει λίγο φαγητό.

Πρόκειται για ανθρώπους άνω των 60 ετών. «Παλιά έρχονταν εδώ 50 με 60 άνθρωποι. Σήμερα 200 με 220» αναφέρει ο πατέρας Ελευθέριος Κουτσαυτάκης.

«Στην κρίση, με τη σύνταξη που έπαιρναν βοηθούσαν και τα παιδιά τους που ήταν άνεργα. Γι αυτό τα εισοδήματά τους έπεσαν ακόμη περισσότερο και έχουν ανάγκη από βοήθεια»…τονίζει και προσθέτει ότι πολλοί δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν το ρεύμα, για να ζεσταθούν ή να αγοράσουν τα απαραίτητα τρόφιμα.

«Παρατηρούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι νιώθουν αποκομμένοι από την κοινωνία. Γι αυτό προσπαθούμε να τους δείξουμε αγάπη κι ότι είναι μέλη αυτής της κοινωνίας. Όταν μοιράζεσαι το πρόβλημά σου μικραίνει»…τονίζει ο εφημέριος ο οποίος με τη βοήθεια των εθελοντών διατηρεί ανοιχτές τις πόρτες της εκκλησίας για όλους όσους σπεύδουν για ένα πιάτο ζεστό φαγητό….»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here