Γκρίνια και από τον ΣΚΑΪ για τους κομματικούς διορισμούς!

0
383

Ήταν θέμα χρόνου μετά από τις αλλεπάλληλες γκάφες της κυβέρνησης που τρέχει και δεν τις προλαβαίνει να ξεκινήσουν τα όργανα και οι γκρίνιες.

Και μπορεί να προσπαθούν να τις δικαιολογήσουν, όπως «ο πρωθυπουργός δεν ήξερε» ή να μιλάνε για αστοχίες αλλά καλή θέληση (όπως και το «καλή καρδιά») αλλά όταν ο ίδιος ο ΣΚΑΪ έρχεται και γκρινιάζει, αποκτά άλλη διάσταση…

Έτσι λοιπόν με σημερινή ημερομηνία σε άρθρο του γνωστού Βασίλη Χιώτη διαβάζουμε για νέα περιστατικά «αστοχίας» που βγάζουν μάτι!

Μαθαίνουμε για παράδειγμα περί ενός πορτιέρη νυκτερινού κέντρου που έγινε πρόεδρος ιδρύματος στην περιφέρεια αλλά και για 28χρονο που διορίσθηκε διευθυντής σχολής δημόσιας διοίκησης από την οποία είχε αποφοιτήσει δύο χρόνια πριν!

Η γκρίνια είναι για τους κομματικούς διορισμούς όπου σημειώνεται πως δεν συνάδουν με τους κανόνες αξιοκρατίας που εξακολουθεί να υπερασπίζεται η ΝΔ και συμπληρώνει:

«Είναι άλλο πράγμα να διορίζεται κάποιος που είναι μέλος ή στέλεχος της Ν.Δ. κι άλλο πράγμα να επιλέγεται με αυτό ως μοναδικό κριτήριο, χωρίς να διαθέτει και τα άλλα απαραίτητα προσόντα».

Και για όσους κάνουν λόγο για πιέσεις από το κόμμα η απάντηση του αρθρογράφου είναι αφοπλιστική:

«Αν είχε τόση ισχύ ο κομματικός μηχανισμός της Ν.Δ. τότε θα εξέλεγε στις εσωκομματικές εκλογές ως αρχηγό της Ν.Δ. τον εκλεκτό της, που σίγουρα τότε δεν ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης!»

Άρχισαν και χτυπάνε τα καμπανάκια και επειδή κανείς δεν θα τα ακούσει, προβλέπεται ότι θα ηχήσουν οι… καμπάνες!

Όλο το άρθρο του Βασίλη Χιώτη στον ΣΚΑΪ:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here