Δάκρυσε ο Λάνθιμος μόλις η Ολίβια Κόλμαν πήρε το Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του.

0
475

Το Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της στην ταινία «The Favourite»  του Γιώργου Λάνθιμου κέρδισε η Ολίβια Κόλμαν στα φετινά βραβεία Όσκαρ 2019……ΕΔΩ……..

Η Ολίβια Κόλμαν έμεινε ομολογουμένως άφωνη μόλις άκουσε το όνομά της, ενώ μόλις ανέβηκε να πάρει το βραβείο δεν μπορούσε καλά καλά να πιστέψει πως κέρδισε ένα τέτοιο βραβείο, αναφωνώντας «Ουάου, έχω ένα Όσκαρ, γεια».

Ωστόσο την ώρα που η Ολίβια Κόλμαν έλεγε σε όλους τους διάσημους και χολιγουντιανούς καλεσμένους πως δεν θα βάλει τα κλάματα πάνω στην σκηνή, ο Έλληνας σκηνοθέτης της ταινίας «The Favourite», Γιώργος Λάνθιμος, δεν άντεξε και δάκρυσε.

Κάνοντας κοντινό η κάμερα στον Έλληνα σκηνοθέτη και στην γυναίκα του, Αριάν Λαμπέντ, και οι δύο φαινόντουσαν εμφανώς συγκινημένοι από την βράβευση της Βρετανίδας Ολίβια Κόλμαν.

Μάλιστα η Ολίβια Κόλμαν δεν θα μπορούσε να μην κοιτάξει τον Έλληνα σκηνοθέτη και να μην τον ευχαριστήσει πάνω από την σκηνή των Όσκαρ, λέγοντας πως είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης και πως λάτρεψε κάθε στιγμή από την συνεργασία τους.

Υ.Γ. Οι σταρ που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί της απονομής των Όσκαρ και το Dolby Theater.

Υ.Γ.1. Όσκαρ 2019: Δείτε εδώ όλα τα βραβεία…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here