Δήμαρχος Βιάννου: Το μόνο που θα στείλω στον κ. Φούχτελ είναι η λίστα των 461 νεκρών που δολοφόνησαν οι Ναζί στο χωριό μου!

0
227

«Διαβάζοντας τις ανακοινώσεις περί καταγραφής της περιουσίας των Δήμων με την συμπλήρωση σχετικού ερωτηματολογίου που απέστειλε ο κ. Χανς Γιόακιμ Φούχτελ προς τους Δήμους, και χωρίς μέχρι σήμερα να έχουμε παραλάβει κανένα τέτοιο ερωτηματολόγιο, θεωρώ υποχρέωση μου να σας ανακοινώσω τα εξής: 

Την μόνη λίστα που θα λάβει από τον Δήμο Βιάννου είναι εκείνη με τα ονόματα των 461 νεκρών που σφαγιάστηκαν με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής και να του υπενθυμίσω τις εκκρεμότητες που έχει η Χώρα του απέναντι στους συγγενείς των Θυμάτων»…..τόνισε ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης, σύμφωνα με το cretalive.gr.

«Ο Δήμος Βιάννου δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθεί από το αγώνα για την απόδοση δικαιοσύνης και τις αποζημιώσεις για τα εγκλήματα που διεπράχθησαν την περίοδο της ναζιστικής κατοχής και που οφείλει ο κ. Φούχτελ και η Κυβέρνηση του στην Πατρίδα μας»…..συνέχισε ο Δήμαρχος Παύλος Μπαριτάκης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Μπαριτάκης επανεξελέγη δήμαρχος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές με πανηγυρικό τρόπο συγκεντρώνοντας ποσοστά άνω του 60%!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here