Δίνουν προκλητικούς μισθούς στα γαλάζια Golden Boys, αλλά αφήνουν απλήρωτες τις υπερωρίες των στρατιωτικών που περιπολούν στον Έβρο.

0
397

Ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ) Νίκος Παναγιωτίδης, μιλά για το θέμα των απλήρωτων περιπολιών στα σύνορα του Έβρου.

Η Ένωση Στρατιωτικών διεκδικεί την καταβολή των δεδουλευμένων περιπολιών στους συναδέλφους του Στρατού Ξηράς στον Έβρο, ενώ ο κ. Παναγιωτίδης τόνισε ότι το θέμα ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο του 2020, όταν μεταναστευτικές ροές προσπάθησαν να εισβάλουν παράνομα στη χώρα από τα σύνορα του Έβρου και την απόφαση της Πολιτείας να καλέσει στρατιωτικούς, όπου σε μεικτές περιπολίες με την Ελληνική Αστυνομία συμμετείχαν στον έλεγχο της περιοχής.

Κραυγή αγωνίας

«Διανύουμε μια περίοδο που οι Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν το σημαντικό έργο τους, αλλά η ιδιαιτερότητα της περιοχής του Έβρου είναι πολύ σημαντική, καθώς αλλιώς είναι να κάνει κάποιος περίπολο εντός του στρατοπέδου και αλλιώς στα σύνορα του Έβρου»…τόνισε μεταξύ των άλλων ο κ. Παναγιωτίδης.

Οι στρατιωτικοί δεν έχουν πληρωθεί τις υπερωρίες που κάνουν για τη φύλαξη των συνόρων όλο το 24ωρο και είναι αδικία να παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες.

Το αίτημα θα κατατεθεί και στον αρμόδιο υπουργό, σύμφωνα με πληροφορίες από τον Έβρο.

Προκλητικοί μισθοί Χατζηδάκη στα Golden Boys του ΕΦΚΑ.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΦΚΑ Δημήτρης Αντωνακάκης στο Konrta24 με την Αναστασία Γιάμαλη.

Με αδιευκρίνιστα 500ρικα και offshore δεν γίνεσαι πατριώτης.

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Θεοδώρα Τζάκρη στο δελτίο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here