Δίωξη στον Κωνσταντίνο Ζούλα και στα Διευθυντικά στελέχη της ΕΡΤ για τον «μαϊμού» Ανταποκριτή στη Ρωσία…άσκησε η ΕΣΗΕΑ.

0
283

Έκθετη είναι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και προσωπικά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μετά την άσκηση αυτεπάγγελτης πειθαρχικής δίωξης στον στενό του συνεργάτη και πρώην διευθυντή του γραφείο τύπου του Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο Ζούλα.

Μια επιλογή απολύτως προσωπική του Πρωθυπουργού για την προεδρία στην ΕΡΤ αμέσως μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας το 2019, που αποδεικνύεται «ΑΡΙΣΤΗ»!!

Ειδικότερα το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ άσκησε πειθαρχική δίωξη σε Κωνσταντίνου Ζούλα, Φώτη Καφαράκη, Γιάννη Τρουπή και Άννα Παπασωτηρίου, για το μεγάλο φιάσκο με τον υποτιθέμενο ανταποκριτή στη Μόσχα, Αχιλλέα Πατσούκα, ο οποίος βρισκόταν στην Κυψέλη αλλά η κρατική τηλεόραση τον παρουσίαζε ότι βρίσκεται στη Μόσχα.

Η δίωξη σύμφωνα με πληροφορίες ασκείται σε βάρος των:

-Κωνσταντίνου Ζούλα (Πρόεδρος ΔΣ ΕΡΤ)

-Φώτη Καφαράκη (Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης ΕΡΤ)

-Γιάννη Τρουπή (Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημερωτικών Εκπομπών ΕΡΤ)

-Άννας Παπασωτηρίου (υπεύθυνη τμήματος Εξωτερικών ειδήσεων EΡΤ)

Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ Αχιλλέας Πατσούκας που υποτίθεται ότι βρισκόταν στη Μόσχα, δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και γι αυτό δεν εγκαλείται πειθαρχικά.

Στις 22 Φεβρουαρίου, στο μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ ο Αχιλλέας Πατσούκας βγαίνει σε Ζωντανή Μετάδοση, με την ένδειξη πάνω δεξιά στην οθόνη Απευθείας Μόσχα!

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΣΗΕΑ είχε ζητήσει εξηγήσεις από την Διοίκηση της ΕΡΤ μετά τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες εργαζομένων για τον ανταποκριτή της κρατικής τηλεόρασης στη Ρωσία ο οποίος όμως βρισκόταν στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here