ΔΕΝ θα δώσει η Νέα Δημοκρατία στήριξη σε Κηφισιά, Αγία Παρασκευή και Χαλάνδρι;;

1
1529

ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ότι παρά τα όσα λένε και υποστηρίζουν διάφοροι Υποψήφιοι Δήμαρχοι στην Κηφισιά, την Αγία Παρασκευή και το Χαλάνδρι, η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δώσει σε κανέναν Υποψήφιο Δήμαρχο το Χρίσμα ή την Πολιτική Στήριξη του κόμματος.

Επειδή, όπως φαίνεται, υπάρχουν πέραν του ενός υποψηφιότητες σε κάθε Δήμο, δεν έχει κανένα νόημα όσοι δεν υποστηριχθούν να στραφούν εναντίον της ΝΔ.

Κατά συνέπεια το Κυβερνητικό Κόμμα θα μείνει αμέτοχο στον πρώτο γύρο της αναμέτρησης αλλά στον δεύτερο γύρο, εάν υπάρξει, τότε θα στηρίξει τον υποψήφιο που θα προέρχεται από τον Πολιτικό χώρο της ΝΔ.

Στην περίπτωση που και στον δεύτερο γύρο θα είναι δυο υποψήφιοι από τον ίδιο Πολιτικό χώρο και πάλι, τότε δεν θα εμπλακεί η ΝΔ.

Οψόμεθα!!…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

-Δήμος Κηφισιάς: Η υποψηφιότητα του Ξυπολυτά με τις «Ευλογίες» του Μητσοτάκη και το γαλάζιο στέλεχος που «κλωτσάει».

Δήμος Κηφισιάς: Η υποψηφιότητα του Ξυπολυτά με τις «ευλογίες» του Μητσοτάκη και το γαλάζιο στέλεχος που «κλωτσάει»Όπως είχε προαναγγείλει η στήλη, με τις Ευλογιές του Πρωθυπουργού, ο Βασίλης Ξυπολυτάς ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Κηφισιάς.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στην προσέγγιση με το σύνολο των «γαλάζιων» τοπικών στελεχών, αφού ο πρώην, Νίκος Χιωτάκης, «κλωτσάει» λιγάκι…

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

-Υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς ο Βασίλης Ξυπολυτάς.

Την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, ανακοίνωσε ο Βασίλης Ξυπολυτάς.

Πρόεδρος των Οδικών Συγκοινωνιών ΑΕ., με πλούσια διαδρομή και προσφορά στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Κηφισιάς:

Τρεις φορές εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και διατελέσας (1) Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος και (2) Πρόεδρος της Εταιρείας ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. του Δήμου Κηφισιάς.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…………

-ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΠΟΛΥΤΑΣ: Η Κηφισιά μπορεί για πρώτη φορά να έχει τον δικό της εκπρόσωπο στη Βουλή!

1. Μετά από 13 χρόνια προσφοράς στον Δήμο, ζήτησε την στήριξη της πόλης του για να μπορέσει να προχωρήσει και να συνεχίσει να προσφέρει.

2. Πώς και Πότε γνωρίστηκε με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

3. Διετέλεσε αναπληρωτής Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ, ενώ από το 2016 είχε διοριστεί Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

Δήμος Κηφισιάς: Η υποψηφιότητα του Ξυπολυτά με τις «ευλογίες» του Μητσοτάκη και το γαλάζιο στέλεχος που «κλωτσάει»

-Πιέσεις στον Νίκο Ρωμανό για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς:

Ένα από τα πρόσωπα που ακούγονται εσχάτως για τη διεκδίκηση του Δήμου Κηφισιάς είναι του Εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. Νίκου Ρωμανού, όπως διαβάζουμε στην στήλη big mouth του powergame.gr.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΔΙΑΜΕΝΩ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ-ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΜΙΑΟΥΛΗ.
    ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟ.
    ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here