Δεν «μασάει» η Ούτση από υπαλλήλους της Άγκυρας!!

0
175

Αυτό που γίνεται στην Ξάνθη δεν πρέπει να συμβαίνει σε καμία άλλη Χώρα όπου Δήμαρχοι και Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου στηρίζουν ανθρώπους οι οποίοι παραποιούν θεσμούς, παραβιάζουν τους νόμους της Ελληνικής πολιτείας και έχουν το θράσος να εγκαλούν Έλληνες Πατριώτες. Ντροπή.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ αυτούσια την ανακοίνωση της Ούτση Κούτρα Χρύσας, Περιφερειάρχη ΑΝΕΛ Θράκης:

«Τώρα που ήρθε το σ/κ και χαλαρώσαμε, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ψευτομουφτη Ξάνθης και υπάλληλο της Άγκυρας Αχμέτ Μετε, καθώς και τον ιμάμη του Ερκαν Αζιζογλου για την μήνυση αντιπερισπασμού που μου κάνανε μετά την ποινική τους δίωξη. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τους μάρτυρες τους Τζεμηλ Καπζα καθώς και Χουσειν Ζεϊμπέκ! 

Εγώ στην θέση τους επειδή έχω χιούμορ θα έκανα μήνυση και τον εαυτό μου και την παρέα μου γι αυτά που έγραφαν δημόσια και οδήγησαν στις κατηγορίες… 

Το μόνο σίγουρο είναι συμπατριώτες μου ότι εμένα προσωπικά οι επιλογές μου με έκαναν να μην με κρατάει τίποτα ούτε να με φοβίζει τίποτα όταν καλούμε να υπερασπιστώ τους νόμους της πατρίδας μου αλλά και όλους αυτούς που αποκαλείτε «προδότες » γιατί δεν γονατίζουν σε σας»!!

Συνομιλώντας και παρατηρώντας την Περιφερειάρχη των ΑΝΝΕΛ βγαίνει το συμπέρασμα ότι η Ουτση δεν πατάει σε σάπια σανίδια και σίγουρα κάτι θα έχει στα χέρια της.

Και από τι βλέπουμε δεν ενοχλείτε καθόλου και γιατί άλλωστε, αφού έχει το θάρρος να υπερασπιστεί του νόμους της πατρίδας μας και να μην το φάει αμάσητο, σε αντίθεση με μεγαλοσχήμονες τοπικούς παράγοντες οι οποίοι ελέω ψήφων, έχουν αναγάγει ακραία στοιχεία της μειονότητας σε τοπικούς παράγοντες!

Φτάνει πια……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here