«Δεν παίζουμε με τη φωτιά, γιατί η φωτιά δεν παίζει μαζί μας»

0
431

Η POLITIS Out of Home και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της POLITIS GROUP φιλοξενούν τη νέα ενημερωτική καμπάνια της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας «Δεν παίζουμε με τη φωτιά, γιατί η φωτιά δεν παίζει μαζί μας»

Στην POLITIS GROUP αξιοποιούμε τα μέσα μας για να δώσουμε φωνή σε μηνύματα & δράσεις που αφορούν το κοινωνικό σύνολο και βελτιώνουν την καθημερινότητα όλων μας, συμβάλλοντας έμπρακτα στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο.

Σε αυτό το πλαίσιο, μέσω των 3 ραδιοφωνικών σταθμών του Ομίλου (Sfera 102.2, Music 89.2 και Μουσικός 98.6) αλλά και της Politis Out of Home, φιλοξενούμε  και αναδεικνύουμε την νέα ενημερωτική καμπάνια της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική περίοδο.

Μπορούμε να σβήσουμε μια φωτιά, αλλά δεν μπορούμε να σβήσουμε τις τραγικές συνέπειές της. Δεν παίζουμε με τη φωτιά, γιατί η φωτιά δεν παίζει μαζί μας.

Με αυτό ως κεντρικό μήνυμα, προτάσσονται οι συχνότερες αιτίες εκδήλωσης πυρκαγιάς όπως είναι το κάψιμο ξερών χόρτων ή κλαδιών, η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, τα σκουπίδια στο δάσος κ.ά.

Η καμπάνια προβάλλεται σε 800 όψεις σε στάσεις λεωφορείων σε όλη την Ελλάδα, ενώ οι ραδιοφωνικοί σταθμοί του Ομίλου Sfera 102.2, Μουσικός 98.6 και Music 89.2 παίζουν το σχετικό ραδιοφωνικό σποτ.

Η επικοινωνία αυτή μας θυμίζει το αυτονόητο-ότι όλοι μας είναι απολύτως απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί και ότι αυτά τα λάθη μπορούμε να τα αποφύγουμε.

Έτσι και εμείς, κάνοντας το αυτονόητο, φροντίζουμε να διαδώσουμε το μήνυμα για να προστατεύσουμε τους γύρω μας, το σπίτι μας, το δάσος, το περιβάλλον, τον ίδιο μας τον εαυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here