Δεν πουλάει ο Καλογρίτσας! Πιάστε γρήγορα έναν κορωνοϊό…

0
582

Τις τραγικές εξελίξεις με την βεβήλωση της Αγίας Σοφίας, προσπάθησαν να τις καλύψουν ξαναζεσταίνοντας τον Καλογρίτσα, ο οποίος για τις ανάγκες του ρόλου μετατρέπεται πάλι σε «αξιόπιστο μάρτυρα».

Έλα όμως που ο λαός δεν βόσκει πλέον σε βοσκοτόπια και σύσσωμος ο Ελληνισμός είναι έξαλλος με την στάση Μητσοτάκη που θα ζήλευε και ο Γιουσούφ, το παραπαίδι του σουλτάνου.

Πήρε λοιπόν φωτιά το επικοινωνιακό επιτελείο και απεφάνθη ότι θα πρέπει να ξαναβγεί στον αφρό ο κορωνοϊός. Έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντί να συγκαλέσει σύσκεψη, και συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για την τουρκική επιθετικότητα, συγκαλεί σύσκεψη για τον κορωνοϊό! Έχει να πέσει Τσιόδρας με την σέσουλα!

Το σκηνικό αυτό θυμίζει τον καραγκιοζοπαίκτη, που όταν η παράσταση δεν πήγαινε καλά και ο κόσμος δυσανασχετούσε, έβγαζε αμέσως τον μπάρμπα Γιώργο να βαράει τον Καραγκιόζη. Σίγουρη λύση που αναπτερώνει τις αντιδράσεις του κοινού.

Υ.Γ. Ο Καλογρίτσας ξεπληρώνει Κυριάκο και Στουρνάρα που τον καθάρισαν.

Τον Ιανουάριο του 2017 ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για τις δανειοδοτήσεις του Οµίλου Καλογρίτσα.

Ήταν η περίοδος που ο «κόκκινος εργολάβος» είχε µπει στο στόχαστρο της τότε αντιπολίτευσης και του φιλικού προς εκείνη Τύπου.

Τα «βοσκοτόπια Καλογρίτσα» για εβδομάδες ολόκληρες ήταν το Πρώτο Θέµα στην ατζέντα καναλιών, σάιτ και εφημερίδων. Σε ανακοινώσεις της η Ν∆ τον Δεκέμβριο του 2016 χαρακτήριζε τον Χρήστο Καλογρίτσα «καναλάρχη των βοσκοτοπιών της Ιθάκης» και «εργολάβο εκτόξευσης λάσπης» µε αφορµή τις αποκαλύψεις του Documento για τα δανεικά και αγύριστα της οικογένειας Μητσοτάκη µε τον «Κήρυκα Χανίων».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here