Δημοσιογράφος του BBC εκθέτει τον Πρόεδρο της Coca Cola Europe!

0
212

Το γεγονός ότι το διάσημο αναψυκτικό εμπεριέχει μεγάλες ποσότητες ζάχαρης το γνωρίζαμε. Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε είναι την ακριβή ποσότητα της ζάχαρης που περιέχει ένα ποτήρι coca cola.

Ο δημοσιογράφος του BBC αποκαλύπτει την αλήθεια ενώπιον του καλεσμένου του James Quincey, προέδρου της Coca Cola Europe.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 23 ολόκληρα φακελάκια ζάχαρης περιέχει ένα μικρό ποτήρι coca cola, όπως αυτά που πωλούνται στο κινηματογράφο. 

Το γεγονός αυτό έφερε στην δημοσιότητα ο δημοσιογράφος του BBC, Jeremy Paxman, ενώπιον του προέδρου της Coca Cola Europe, James Quincey που είχε καλεσμένο στην εκπομπή του.

Η συζήτηση ξεκινάει με τον πρόεδρο της Coca Cola Europe να ενημερώνει ότι ένα κουτάκι coca cola περιέχει 35 περίπου γραμμάρια ζάχαρης, το οποίο αντιστοιχεί σε 5 με 6 κουταλάκια ζάχαρης, ποσότητα ανεκτική αφού και ένας καφές cappuccino μπορεί να περιέχει τόση ζάχαρη.

Η ένταση όμως κορυφώνεται όταν ο Jeremy Paxman αποκαλύπτει στο κοινό με ένα τελείως θεαματικό τρόπο πόσα φακελάκια ζάχαρης περιέχει ένα μικρό και ένα μεγάλο ποτήρι Coca Cola, όπως αυτά που είναι διαθέσιμα στους κινηματογράφους.

Έτσι λοιπόν ο δημοσιογράφος αδειάζει μπροστά στα έκπληκτα μάτια του προέδρου το περιεχόμενο ποτηριών Coca Cola σε ζάχαρη.

Από την εκπομπή μαθαίνουμε ότι ένα μικρό ποτήρι Coca Cola περιέχει 23 φακελάκια ζάχαρης ενώ ένα μεγάλο ποτήρι περιέχει……45 φακελάκια ζάχαρης!

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο παρακάτω που αποδεικνύει ότι θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία:

{videobox}ugFock3p2xE{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here