Διαβουλεύσεις αποκλεισμού του Π. Κανακάκη από τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου στο Δήμο Κηφισιάς;;

0
815

Πληροφορίες, θέλουν τις κομματικές διεργασίες του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για τα δημοτικά στην Κηφισιά να εντείνονται, καθώς φαίνεται να αποκλείει τη στήριξή του στο Γιατρό Παναγιώτη Κανακάκη και προσανατολίζεται σε άλλο κομματικό στέλεχος, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα εντός των επόμενων ημερών να δρομολογηθούν εξελίξεις καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο συνεδριάζει η κεντρική επιτροπή του Σύριζα, υπό τον νέο γραμματέα και μέλος στην τοπική οργάνωση της Κηφισιάς, Πάνο Σκουρλέτη.

Με βάση αυτές τις φήμες, έγινε κομματική σύσκεψη πριν λίγες ημέρες, παρουσία υψηλόβαθμου στελέχους του κόμματος, στην οποία υποδείχθηκε άλλο κομματικό μέλος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο το κυβερνών κόμμα, θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 στο Δήμο της Κηφισιάς.

Σύμφωνα ωστόσο με το περιβάλλον του, ο κ. Κανακάκης έχει εδώ και χρόνια αποδείξει ότι είναι άνθρωπος δημοκρατικός, ξέρει να ακούει, αλλά και να ορίζει τα όριά του, ενώ με την εμπειρία και την έξωθεν καλή μαρτυρία που δεδομένα διαθέτει στο σύνολο της κοινωνίας στην Κηφισιά, θα δυσκολευτεί να εγκαταλείψει την πόλη του, ιδιαίτερα τονίζεται, αν υπάρξει ουσιαστική προοπτική συνεργασιών, με βάση τα προβλήματα και τις ανάγκες της Κηφισιάς και ανεξάρτητα από τα δικά του προσωπικά θέλω ή αυτά του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειώσουμε πάντως εδώ, ότι είναι πράγματι αλήθεια, πως για να πάρει το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου με τον εκλογικό συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» πριν τέσσερα χρόνια ο κ. Κανακάκης, έβαλε κάλπη ανοιχτά στην τοπική κοινωνία, δίνοντας τη δυνατότητα στον κάθε ενδιαφερόμενο να αντιπαρατεθεί στην υποψηφιότητά του, δείγμα ότι ο ίδιος επιλέγει για το καλό της πόλης, να βάζει το συλλογικό πάνω από το εγώ του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here