Διακρίσεις νέων μουσικών της Ορχήστρας «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς»

0
214

Το Σάββατο 10 Μαΐου 2014, ώρα 10.00 π.μ., στον Πολυχώρο της Μεγάλης
Μουσικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών πραγματοποιήθηκε ο τελικός κύκλος του 5ου Πανελλήνιου Μουσικού Διαγωνισμού Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer (το οποίο εόρτασε φέτος 35 χρόνια δραστηριότητας) με τη συμμετοχή πολλών εξαιρετικά ταλαντούχων νέων σολίστ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Και οι δυο νέοι μουσικοί που εμφανίστηκαν ως σολίστ (για πρώτη φορά με συνοδεία ορχήστρας) στην κατά γενική ομολογία εξαιρετική Χριστουγεννιάτικη συναυλία του συλλόγου «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς» στο Κοινωφελές Ίδρυμα Λάτση τον Δεκέμβριο του 2013 έλαβαν ανώτατες διακρίσεις στον εν λόγω διαγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Μπάνος απέσπασε το «Μεγάλο Βραβείο εκτός συναγωνισμού» (βιολί – ηλικιακή κατηγορία β’) και η Αναστασία Δεληγιαννάκη το «Α' Βραβείο» (βιολοντσέλο – κατηγορία Γ’).

Συγχαίροντας τους δυο ταλαντούχους νέους μουσικούς ευχόμαστε ακόμη λαμπρότερες επιτυχίες και τους προσκαλούμε να πλαισιώσουν την Ορχήστρας της Κηφισιάς και σε μελλοντικές εμφανίσεις.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς»
Φραντσέσκο Βιανέλλο.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here