ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ στη Χίο με τον κόσμο να ξεψυχά άδικα…..

0
270

Αν δεν υπήρχε ανθρώπινο θύμα, θα μπορούσαμε και να γελάμε υπό προϋποθέσεις καθώς συμβάντα όπως αυτό της Χίου τις πρώτες πρωινές ώρες των Χριστουγέννων…..δείχνουν τη διάλυση μιας χώρας!!

Τις ευθύνες της πολιτείας αλλά και των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Χίου αναδεικνύει το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στη 01:06 τα ξημερώματα στον περιφερειακό της πόλης, κοστίζοντας τη ζωή στον 48χρονο συμπολίτη μας Νικόλαο Γιοβανάκη ο οποίος ξεψύχησε στην άσφαλτο μόλις 5 χιλιόμετρα από το νοσοκομείο της Χίου διότι περίμενε επί 50 λεπτά κάποιο ασθενοφόρο.

Το μοναδικό ασθενοφόρο όμως που επιχειρούσε, είχε μεταβεί με τους διασώστες στη Βολισσό, δηλαδή στα βόρεια του νησιού, για την παραλαβή ασθενή με καρδιακή προσβολή από τα Ψαρά.

Όπως γλαφυρά περιέγραψε στον Alpha ο διοικητής του νοσοκομείου, αναγκάστηκε ο ίδιος αδιαφορώντας για τις τυπικότητες να οδηγήσει ο ίδιος ένα από τα σταθμευμένα ασθενοφόρα και να προσεγγίσει στο σημείο του τροχαίου.

Όπως ανέφερε ο διοικητής κ. Γιώργος Επιτροπάκης το νοσοκομείο της Χίου διαθέτει μεν ασθενοφόρα αλλά δεν έχει πληρώματα ενώ έκανε λόγο ουσιαστικά για υπολειτουργία του νοσοκομείου καθώς λειτουργεί με 50% λιγότερο προσωπικό από ότι προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.

Ένα διαρκές έγκλημα στη Χίο με τον κόσμο να ξεψυχά άδικα και τους Σαμαρογεωργιάδηδες να πίνουν drinks και να τρώνε γαλοπούλα!

Δεν πειράζει όμως, η γείτονας ετοιμάζει πλωτά νοσοκομεία μόνο για Έλληνες στο Αιγαίο!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here