Διασυρμός Πέτσα από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: Πέταξε την ασύλληπτη «βλακεία».

0
233

Διπλό χτύπημα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου κατά του Στέλιου Πέτσα. Αρχικά έγραψε σε ανάρτηση του:

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Κορωνοϊός: Σάλος με Μάκη... - Sportdog.gr - Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις | Sport

Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει»! Πρώτα πέταξε την ασύλληπτη μαλακία, μετά πήγε να καλυφθεί με μισόλογα κι όταν σήκωσε το τηλέφωνο ο Μητσοτάκης (μας κατέστρεψες Στέλιο Πέτσα) και τον περιέλουσε με τα γνωστά κοσμητικά επίθετα, προέβη ως γνήσιος υπάλληλος στην ακόλουθη δήλωση:

Και δεν σταμάτησε μόνο εκεί καθώς συνέχισε και με φωτογραφία που συνοδευόταν από αιχμηρό σχόλιο.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να θυμηθούμε την πρόσφατη επίθεση της Καθημερινής στον Στέλιο Πέτσα, λίγες μέρες πριν που τον χαρακτήριζε Σαν γύπας σε μπιτσόμπαρο! Φανταστείτε τώρα με όσα έγιναν με το όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει που είπε, τι έχει να συμβεί.

Οδυνηρή έκπληξη περίμενε τον υπουργό Στέλιο Πέτσα διαβάζοντας την στήλη «θεωρείο» της εφημερίδας Καθημερινή καθώς ήταν το κύριο θέμα σε σχόλιο με τίτλο Ραντεβού στα ξαπλωστράδικα.

Πρωτοφανής επίθεση της Καθημερινής στον Στέλιο Πέτσα: Σαν γύπας σε μπιτσόμπαρο!

Η αγωνία για το μπόνους των εδρών προέρχεται πρωτίστως από εκείνους που κινδυνεύουν να χάσουν τις έδρες τους. Η συζήτηση για τον Eκλογικό Nόμο εκπορεύεται ετσι από την Kοινοβουλευτική ομάδα.

Παραδόξως, εκείνοι που δεν έχουν ακόμη δώσει τον αγώνα του σταυρού δείχνουν πιο χαλαροί. Παράδειγμα ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών. Περιοδεύει πυρετωδώς την παραθαλάσσια περιφέρεια όπου σκοπεύει να πολιτευτεί.

Αλλά δεν φέρει κανένα έκδηλο εκλογικό άγχος. φέρει αντιθέτως, την άνεση του πολιτευτεί που δεν έχει ακόμη υποταχτεί στους επικοινωνιακούς καταναγκασμούς του επαγγέλματος.

Που νιώθει ελεύθερος να αποκαλυφθεί σε όλη του την αμεριμνησία. Και να ανοίξει τα φτερά του σαν γύπας σε μπιτσόμπαρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here