ΔΙΑΨΕΥΣΗ του Δήμαρχου Κηφισιάς: Δεν θα είμαι υποψήφιος με την ΝΔ.

0
477

Σε απάντηση διαφόρων δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο «15minutes.gr» στις 18/01/2017 και «polis24.gr» στις 19/01/2017, καθώς επίσης και στις εφημερίδες «Το Παρασκήνιο» σελ. 21 και τα «Παραπολιτικά» σελ. 4 στις 21/01/2017, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά την εκδήλωση της Δευτέρας 16/01/2017 στο Δημαρχείο Κηφισιάς, της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ και του Ινστιτούτου Δημοκρατίας» Κωνσταντίνος Καραμανλής», με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση και Τοπική Ανάπτυξη» όπου συμμετείχα ως ομιλητής με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση και Τοπική Επιχειρηματικότητα», δημοσιεύσατε ότι δήθεν «εξετάζω το ενδεχόμενο να είμαι υποψήφιος με την ΝΔ στην Β’ Αθήνας».

Διαψεύδω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Εξάλλου πιστεύω και υπηρετώ, μαζί με τους συνεργάτες της νέας Διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς, την Ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση, διότι μόνο έτσι σεβόμαστε πραγματικά τους πολίτες.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο μας ήταν απολύτως επιτυχημένη και εποικοδομητική. Συγχαίρω και πάλι τους διοργανωτές.

Η συμμετοχή μου προφανώς δεν είχε κομματικό, αλλά μόνον θεσμικό χαρακτήρα όπως άλλωστε και εκείνες των: Προέδρου της ΕΣΕΕ, Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς.

Με εκτίμηση
Γιώργος Θωμάκος
Δήμαρχος Κηφισιάς»

Υ.Γ. Δείτε τι είχαν γράψει το «15minutes.gr» πατώντας ΕΔΩ…… και το «24polis.gr» πατώντας ΕΔΩ…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here