Δολοφόνησαν τον Δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ.

0
337

Θύμα φονικής ενέδρας έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο, έπεσε σήμερα το μεσημέρι, ο γνωστός δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ Γιώργος Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι, που έπεβαιναν σε δίκυκλο τύπου σκούτερ, τον πλησίασαν όταν ο δημοσιογράφος έφτανε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Θέμου Άννινου 29. Τότε ένας από αυτούς τον πυροβόλησε πολλές φορές με πιστόλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα και τράπηκαν σε φυγή.

Η δολοφονία σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00, όταν ο δημοσιογράφος είχε μόλις γυρίσει από τη δουλειά του.

Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας καθώς και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί προκειμένου να ερευνηθεί ο χώρος.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι αξιωματικοί του οποίου παίρνουν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος τού θύματος προκειμένου να ρίξουν φως στα κίνητρα της δολοφονίας, που θα ανοίξουν ενδεχομένως τον δρόμο για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Παράλληλα στο μικροσκόπιο των αστυνομικών μπαίνει και το κομμάτι που αφορά στη δημοσιογραφική ιδιότητα τού θύματος και τα θέματα με τα οποία έχει ασχοληθεί.

Πάντως, όπως διευκρινίστηκε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ο Γιώργος Καραϊβάζ, δεν είχε αναφέρει ποτέ στην Αστυνομία απειλές σε βάρος του, ούτε είχε ζητήσει αστυνομική προστασία.

Απ’ το σημείο του εγκλήματος περί-συνελέγησαν τουλάχιστον 17 κάλυκες και εκτιμάται ότι δέχθηκε τουλάχιστον έξι σφαίρες.

«Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες. Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του. Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες»…τονίζουν οι συνεργάτες του στην ιστοσελίδα bloko.gr, την οποία είχε ιδρύσει ο εκλιπών δημοσιογράφος.

STAR: Έκτακτο δελτίο με την συντετριμμένη Κάτια Μακρή να ανακοινώνει την δολοφονία του δημοσιογράφου.

STAR: Νέα σύνδεση με νεότερα από την δολοφονία του δημοσιογράφου.

Οι δράστες τον ακολουθούσαν με σκούτερ και έδρασαν όταν σταμάτησε έξω από το σπίτι του, την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητο του. Τον εκτέλεσαν με 6 σφαίρες, μερα μεσημέρι και εξαφανίστηκαν.

Υ.Γ. «Λειτούργησε το Παρακράτος…οι εκτελεστές ήθελαν να του κλείσουν το στόμα».

Ο Στ. Χίος κάνοντας συγκρίσεις με τη δική του περίπτωση…καταγγέλλει περίπτωση Αστυνομικού Παρακράτους και «Ταμείου Μαφίας»

Δείτε το βίντεο από το 9.10 και κυρίως μετά το 14.00 λεπτό…

Υ.Γ.1. Αδιανόητο…Η Νέα Δημοκρατία το μόνο κόμμα που δεν έβγαλε ανακοίνωση για την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Μιλάμε για το κόμμα της Ν.Δ, όχι για την Κυβερνητική Εκπρόσωπο…

Το θεωρούμε και περίεργο και αδιανόητο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here