Δούλεψαν τον Πρωθυπουργό ή ο Πρωθυπουργός μας δουλεύει ψιλό γαζί;

0
359

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η κίνηση του Πρωθυπουργού να παρουσιάσει στο προ-συνέδριο της ΝΔ σαν παράδειγμα brain gain ένα 25χρονο μηχανικό, που σπούδασε στην Ατλάντα αλλά γύρισε και βρήκε καλή θέση σε μεγάλο εργοστάσιο στα Γιάννενα.

Μέχρι  έχω όλα καλά. Όμως αυτό που δεν είπε ο Πρωθυπουργός ήταν πως ο 25χρονος είναι γιος του ιδιοκτήτη της εταιρείας. Επέστρεψε δηλαδή στην Ελλάδα για να δουλέψει στο οικογενειακό εργοστάσιο.

Όπως ήταν επόμενο οι χρήστες ένιωσαν να τους κοροϊδεύει ο πρωθυπουργός με το παράδειγμα του με αποτέλεσμα να κατακλυστεί το διαδίκτυο με αρνητικά σχόλια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που κατακεραυνώνει τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε στα Γιάννενα ως παράδειγμα brain gain έναν νέο που επέστρεψε στην Ελλάδα για να εργαστεί σε μία βιομηχανία. Έφθασε μάλιστα να ισχυριστεί ότι αυτό έγινε γιατί τώρα πια, με τον ίδιο Πρωθυπουργό και τη ΝΔ στην κυβέρνηση, έχει στη χώρα του τις ευκαιρίες που του αξίζουν.

Αυτό που παρέλειψε ωστόσο να πει, είναι ότι η βιομηχανία αυτή ανήκει στην οικογένειά του. Με λίγα λόγια θα δουλέψει στην εταιρία του πατέρα του. Κάτι που προφανώς δεν είναι κακό, αρκεί να αναγνωρίζει ο κ. Μητσοτάκης πως δεν έχουν γονείς εργοστασιάρχες όλοι οι νέοι που βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Δεν γνωρίζουμε αν είναι πιο εξοργιστικό ότι ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να κατανοήσει τα προβλήματα των νέων ανθρώπων ή ότι κοροϊδεύει χυδαία χιλιάδες νέες και νέους που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο, μέσα στην εργασιακή δυστροπία των απλήρωτων δεκάωρων και των μισθών πείνας που έχει εγκαταστήσει ως νέα κανονικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here