Εγκαινιάζεται το υπόγειο πάρκινγκ της Πλατείας Πλατάνου;;

0
211

Ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής του Δήμου Κηφισιάς, ο υπερσύγχρονος υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων στην πλατεία Πλατάνου, παρόλο που δεν είναι λειτουργικά έτοιμος…..εγκαινιάζεται εσπευσμένα από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή!

Την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014, στις 19:30, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης και ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ πραγματοποιούν τα εγκαίνια του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Πλατάνου (Αδριανού 2), τα οποία θα γίνουν παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νικολάου Δένδια.

Στη σχετική πρόσκληση, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής:

«Ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής του Δήμου Κηφισιάς, ο υπερσύγχρονος υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων στην πλατεία Πλατάνου, είναι έτοιμος και παραδίδεται στους πολίτες.

Ένα έργο εξαιρετικά χρήσιμο για τον Δήμο Κηφισιάς και την ευρύτερη περιοχή, γιατί αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής, κάνοντας ευκολότερη την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

ΠΩΣ είναι δυνατόν ο υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων στην πλατεία Πλατάνου να παραδίδεται στους πολίτες όταν ακόμη ΔΕΝ είναι έτοιμος λειτουργικά!……σύμφωνα με τον προϊστάμενο μηχανικό του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ επίσης ότι τα «λειτουργικά εγκαίνια» του υπόγειου σταθμού στην πλατεία Πλατάνου θα πραγματοποιηθούν αργότερα από τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ παρουσία του νέου Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου! 

ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΣΤΑΣΗ προς τους πολίτες να ΜΗΝ προγραμματίσουν την στάθμευση των αυτοκίνητων τους στον υπόγειο σταθμό αυτοκινήτων στην πλατεία Πλατάνου από την Παρασκευή 28/08/2014…..γιατί ΑΚΟΜΗ δεν είναι έτοιμος να λειτουργήσει κανονικά για να δέχεται αυτοκίνητα!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here