ΕΕΤΑΑ: Διευκρινίσεις επί των αιτήσεων για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.

0
234

Διευκρινίσεις για τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά δίνει η ΕΕΤΑΑ σχετικά με το πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς στα ΚΔΑΠ και ΚΑΔΠ ΜΕΑ.

Αναλυτικά: Διευκρινίσεις επί της πρόσκλησης 1551/2.7.2014…….

1. Σύμφωνα με την σελίδα 34 της παραγράφου 2.1.1. του Άρθρου 2, το συνολικό εισόδημα αφορά στο ποσό που αναγράφεται στην πέμπτη σειρά του πίνακα Γ.2. της Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου. 

Από το ποσό αυτό δεν λαμβάνεται υπόψη, δηλαδή αφαιρείται, το εξωιδρυματικό επίδομα τυφλών, το επίδομα πολύτεκνης μητέρας, το επίδομα μητρότητας του ΟΑΕΔ και η αποζημίωση απόλυσης, μόνον όταν αυτά έχουν υπολογισθεί στα αυτοτελώς φορολογημένα ποσά – με την προσκόμιση των αντίστοιχων δικαιολογητικών / επίσημων βεβαιώσεων -.

2. Για τη μισθωτή ζητούνται: α) βεβαίωση εργοδότη και β) αναγγελία πρόσληψης. Σε περίπτωση που το δεύτερο έγγραφο έχει απολεσθεί ή είναι αδύνατον να βρεθεί, τότε ο αιτών γονέας θα πρέπει να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση περί αδυναμίας προσκόμισης του σχετικού εγγράφου, με το λόγο για τον οποίο δεν μπορεί να προσκομισθεί, συνοδευόμενη με άλλο ισοδύναμο έγγραφο, π.χ. αντίγραφο της σύμβασης εργασίας, αντίγραφο της κατάστασης του προσωπικού του εργοδότη, η οποία κατατίθεται στο Υπουργείο Εργασίας και περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία του προσωπικού.

3. Κατόπιν ερωτημάτων που ετέθησαν υπόψη μας διευκρινίζουμε ότι, επειδή η κάρτα ανεργίας δεν αποτελεί έγγραφο προς επικύρωση αλλά έντυπο, μπορεί να προσκομίζεται με απλή, ιδιαιτέρως ευκρινή, φωτοτυπία.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει ότι στο πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) για τους παιδικούς σταθμούς «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για την περίοδο 2014-2015, συμπεριλαμβάνονται όλοι οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί και από τις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου (Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις έως τη Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014.

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here