Εθνικοί Μειοδότες!…του Δημήτρη Μ.

0
210

Ξαφνικά ήρθε επιφοίτηση στα πετσοταϊσμένα ΜΜΕ και «είδαν» ότι μας περικυκλώνουν οι Τούρκοι με το Τούρκο-Λιβυκό μνημόνιο!!!

Όταν το Oruc Reis έκοβε βόλτες στην Ελληνική ΑΟΖ και ο ανέμελος Μωϋσής κολυμπούσε σε άλλες παραλίες, επικρατούσε μούγκα!

Όταν ο Υπ. Επικρατείας επέτρεπε-προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη του Πρωθυπουργού-στους Τούρκους να κάνουν έρευνες μέχρι τα 6ν.μ. από τις ακτές μας, οι παντογνώστες δημοσιογραφίσκοι έπασχαν από κώφωση και αλληθωρισμό!

Όταν γινόταν αποκαλύψεις για «υπόγειες» μυστικές συμφωνίες μεταξύ Μητσοτάκη και Ερντογάν, οι ανεξάρτητοι πετσοταϊσμένοι είχαν καλύψει τα μάτια τους με μάσκες να μην τους κάψει ο ήλιος!

Όταν η Κυβέρνηση  αντί να αντιδράσει «κοιμόταν» στο παράνομο Τούρκο-Λιβυκό μνημόνιο και στην ανάρτησή του στον ΟΗΕ, οι κολαούζοι μας πληροφορούσαν ότι αφού είναι παράνομο οι τούρκοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!

Όταν κατοχυρωνόταν ο όρος Turk-Aegean, οι άριστοι διαφωτιστές κάλυπταν τον τενίστα «μειώνει εμφράγματα και εγκεφαλικά κατά 20%»!

Αμαυρώνεται η Ιστορία μας και ξεμένει κανείς από λόγια με την τόσο μεγαλειώδη απουσία πατριωτών στο κοινοβούλιο και στα ΜΜΕ!

Μια αφελέστατη απορία για τους Αϊνστάιν Πολιτικούς και ΜΜΕ – Aν η Ελλάδα επιχειρούσε να κάνει έρευνες μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ ή στα 6ν.μ. από τις ακτές στα νότια Τουρκικά παράλια, όπως έκαναν οι Τούρκοι στη Ρόδο, η Τουρκία θα αντιδρούσε και με ποιο τρόπο;;

Υ.Γ. Λιβυκό Κοινοβούλιο: Παράνομη η συμφωνία Τρίπολης-Άγκυρας για τους υδρογονάνθρακες.

Συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης υπέγραψαν οι δύο χώρες όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε ανάρτησή του στο twitter.

Όπως αναφέρει, υπεγράφησαν με την Κυβέρνηση της Λιβύης δύο μνημόνια για υδρογονάνθρακες και ένα πρωτόκολλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here