Εκδήλωση στη ΧΕΝ Κηφισιάς.

0
384

Μεγάλη γυναικεία προσέλευση στη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη ΧΕΝ Κηφισιάς, με θέμα την «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στην εποχή της κρίσης», την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 με την ευκαιρία εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας.

Ζεστή η ατμόσφαιρα, όπως πάντα στο χώρο της ΧΕΝ Κηφισιάς, ενθαρρυντικά σχόλια, παραινέσεις και ιδέες, για να συνεχιστεί η προσπάθεια και με άλλες ανάλογες εκδηλώσεις, πληροφόρησης και ενδυνάμωσης, της γυναικείας υπόστασης.

Ερωτηματικά, αγωνίες αλλά και καλή διάθεση για συνέχεια και δημιουργία, κατατέθηκαν εκ μέρους όλων των παρευρισκόμενων.

Πέραν των κύριων ομιλητριών (κ. Κεφαλά-Σαλματάνη, Προέδρου της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Κηφισιάς, κ. Κρέμερ, Ψυχολόγου και κ. Μαρίας Γεωργαλά Επικοινωνιολόγου – Σύμβουλου Καριέρας ), οι συνεργάτες – χειροτέχνες της ΧΕΝ κ.κ. Ρ. Ανδριοπούλου (amigurumi), Α. Βαγενά (πλέξιμο), Ν. Παφίλη (Ραπτική), M. Τυράκη (κόσμημα ) και ο κ. Γ. Βλαχόπουλος (social media) ανέλυσαν τη διαδρομή τους στη χειροτεχνία και την επιχειρηματικότητα.

Την Εκδήλωση συντόνισε η αντιπρόεδρος της ΧΕΝ κ. Ζιούβα.

Η πρόεδρος της ΧΕΝ Κηφισιάς κ. Μαρκία Κοφινά καλωσόρισε το πολυπληθές κοινό και τόνισε την αναγκαιότητα συνεργιών σε όλους τους τομείς, που πρέπει να αναπτυχθούν μεταξύ των γυναικών, τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι μας αυτήν την εποχή καθώς και την αναγκαιότητα στήριξης του εθελοντισμού.

Παράλληλα με την εκδήλωση λειτουργούσε έκθεση με τις κατασκευές των συμμετεχόντων στα χειροτεχνικά εργαστήρια της ΧΕΝ Κηφισιάς: amigurumi, εικαστικό κόσμημα, πλέξιμο και ραπτική.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here