ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη Προέδρου και μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΗΦΙΣΙΑ.

0
236

Μαζική ήταν η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 15 Μαΐου των πολιτών της, Κηφισιάς,  Νέας Ερυθραίας και Εκάλης για ανάδειξη Προέδρου και μελών Κεντρικής Επιτροπής…

Η διαδικασία έλαβε χώρα στο φιλόξενο ΚΕΜΜΕ-Βίλα Κώστα.

Σημαντική ήταν η προσέλευση νέων κάτω των 30 ετών αλλά ιδιαίτερα  συγκινητική ήταν και προσέλευση ηλικιωμένων συμπολιτών μας, που επιθυμούν την πολιτική αλλαγή.

Μεταξύ άλλων στην Κηφισιά ψήφισαν ο πρώην Υπουργός και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πάνος Σκουρλέτης και η Δημοτική Σύμβουλος Κηφισιάς και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κοινωνία Παρούσα» Αγγελική Παπάζογλου.

Μετά την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έγινε το κόμμα των 172.000 μελών και ταυτόχρονα η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΗΦΙΣΊΑΣ τριπλασίασε τις δυνάμεις της!!!

Ο στόχος αντιστοίχισης ψηφοφόρων του κόμματος και οργανωμένων δυνάμεων σε πρώτη φάση επετεύχθη.

Οι πόρτες της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ παραμένουν ανοιχτές σε όλους τους προοδευτικούς συμπολίτες μας. Οι εγγραφές νέων μελών συνεχίζεται.

Το επόμενο βήμα  είναι  η ενεργοποίηση των νέων μελών και επόμενο στοίχημα είναι  η νίκη του κόμματος στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές.

Ήδη η αντίστροφη μέτρηση για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αρχίσει. Σε λίγους μήνες η προοδευτική κυβέρνηση θα είναι πραγματικότητα.

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣκαλωσορίζει τα νέα μέλη του κόμματος, εκφράζει δε τις ευχαριστίες της στα παλιά μέλη που με την πολύτιμη συνεισφορά τους έφεραν εις πέρας με επιτυχία μια επίπονη, πρωτόγνωρη και χρονοβόρα διαδικασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here