ΕΚΡΗΞΗ του κυβερνητικού Βουλευτή Γιάννη Λοβέρδου κατά Μητσοτάκη για την φαρμακευτική Κάνναβη και την Συμφωνία των Πρεσπών.

0
368

Επίθεση κατά των επιλογών της κυβέρνησης για την φαρμακευτική κάνναβη και για την επιλογή Μητσοτάκη να στηρίξει την συμφωνία των Πρεσπών κάνει ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβερδος.

Βέβαια δεν ξέρουμε αν θα κάνει αναδίπλωση ή αν θα μείνει σταθερός σε όσα είπε αλλά με όσα ανέφερε σήμερα στον Realfm, στους Σεραφείμ Κοτρώτσο και Πάνο Αμυρά, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για ρήγμα στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Όπως είπε ο Βουλευτής: Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ο κ. Γεωργιάδης αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τον Καρανίκα, προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο. Ο Καρανίκας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοί που πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για όσα έκαναν.

Διευκρίνισε πως θα ψηφίσει κατά συνείδηση και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην υποστηρίξει το νομοσχέδιο Γεωργιάδη, ενώ όσο αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών, εκεί το ξέσπασμα του δεν είχε προηγούμενο, λέγοντας: Αφήστε να δούμε πότε θα έρθουν στη Βουλή.

Στην ουσία επιβεβαίωσε τις πιέσεις που ασκούνται για καθυστέρηση λόγω των εσωκομματικών αντιδράσεων ενώ κατέστησε σαφές πως θα σκεφτεί και θα ψηφίσει κατά συνείδηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here