ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γ. Θωμάκος κατέθεσε μήνυση κατά του Αριστείδη Ξηντάρα, ιδιοκτήτη της «Μαϊμού της Κηφισιάς»!

0
234

Αργά χθες Παρασκευή 23/05/2014 βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γ. Θωμάκος κατέθεσε μήνυση κατά του Αριστείδη Ξηντάρα, ιδιοκτήτη της «Μαϊμού της Κηφισιάς» για δυσφήμηση και προσβολή της αξιοπρέπειάς του αναφορικά με το περιεχόμενο της έκτακτης έκδοσης – Μάιος 2014.

Συγκεκριμένα με πρωτοσέλιδες φωτογραφίες και τίτλο Γιώργος Θωμάκος ο «άνθρωπος του Λιάπη» ανέφερε ο κ. Αριστείδης Ξηντάρας:

«Ήταν αρχές της δεκαετίας του 1990 όταν ο Γιώργος Θωμάκος και ο Μιχάλης Λιάπης ξεκίνησαν να πορεύονται μαζί. Αυτή η σχέση μάλιστα οδήγησε τον Γιώργο Θωμάκο στην αντιπροεδρία της ΕΘΕΛ (σας διέφυγε κ. Ξηντάρα ότι ο Γιώργος Θωμάκος υπήρξε ΑΜΙΣΘΟΣ Αντιπρόεδρος) όταν ο Michel ήταν Υπουργός Μεταφορών.

Σήμερα δεν γνωρίζουμε αν τον είχε πάρει μαζί του στην Κουάλα Λουμπούρ, όπου μετά την μεγαλειώδη γκάφα με τις πλαστές πινακίδες του πολυτελούς τζιπ του, διέφυγε για ξεκούραση.

Αυτό όμως που καταλαβαίνουμε είναι ότι ο κ. Θωμάκος έχει μπερδέψει τους κατοίκους της Κηφισιάς με αυτούς της Κουάλα Λουμπούρ. (Αυτό κ. Ξηντάρα που κολλάει;;).

Το «νέο» και «άφθαρτο» είναι το περιτύλιγμα του παλαιού και του αποτυχημένου! Τα 16 χρόνια στην Διοίκηση του Δήμου χωρίς έργο (Κάνατε κ. Ξηντάρα copy paste της ανακοίνωσης Χιωτάκη!), είναι σαν το πολυτελές τζιπ χωρίς πινακίδες και πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας.»

Τα ανωτέρω κ. Ξηντάρα είναι ένα αήθες δείγμα δημοκρατικού ελλείμματος, αντί-επαγγελματισμού, αντί-δημοσιογραφικού και ποινικά και αστικά ελεγκτέου και κολάσιμου.

Τέτοιου είδους δημοσιογραφία χαμηλού επιπέδου κ. Αριστείδη Ξηντάρα υποδηλώνει, χωρίς αμφιβολία, ότι αναλάβατε εργολαβικά να διαχειριστείτε τον ΠΑΝΙΚΌ της Διοίκησης!!

ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ κ. Ξηντάρα είναι ότι «προσπαθείτε» να συνδέσετε την ΠΡΌΣΦΑΤΗ παρανομία του Μιχάλη Λιάπη με το ΠΑΡΕΛΘΟΝ του Γιώργου Θωμάκου, ενώ δεν ασχοληθήκατε ΚΑΘΟΛΟΥ τόσα χρόνια με τις «43» δικαστικές υποθέσεις του κ. Χιωτάκη και την πρόσφατη καταδίκη του σε 18 μήνες φυλάκιση!!

ΠΟΙΟΣ είναι ο μόνιμος χορηγός σας κ. Ξηντάρα…..για την κατά εξακολούθηση «ελλειμματικής» σας ΜΝΗΜΗ;;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here