ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Σε προσωρινή αργία τίθενται 22 Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κηφισιάς!!

0
495

Το Πειθαρχικό Όργανο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης αποφάσισε σήμερα ότι βρίσκει ένοχους, σύμφωνα με τον Νόμο Καλλικράτη, της κατηγορίας, ότι έχουν διαπράξει την «κατ’ εξακολούθηση παράβαση καθήκοντος», επειδή ψήφισαν «αρνητικά» την απόφαση με αριθμό 359/2011 κατά την συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31/08/2011 οι ακόλουθοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

– Ν. Παναγιώτου

– Σ. Βαράγγης
– Α. Μουστάκη
– Τ. Τσιλιγκήρης
– Α. Κορογιαννάκη
– Ν. Σφαντός
– Λ. Ψυχόπαιδας
– Ν. Σελιάμη
– Α. Στεφανάκου
– Φ. Δημάκης
– Α. Βαλασοπούλου
– Λ. Παπαδημητρίου
– Ε. Λιαπάκη
– Ε. Σιδέρης
– Ι. Διονυσιώτης
– Ε. Μαρκεσίνης
– Α. Μπιστάνης
– Α. Νικολέλης
– Μ. Κεφαλά
– Α. Βλάχου
– Ε. Κύρλος
– Β. Ξυπολυτάς

και γνωμοδοτεί προς τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Καλογερόπουλο, να θέσει σε 15ήμερη αργία από τα καθήκοντα τους, όλους τους ανωτέρω Δημοτικούς Σύμβουλους.

Σύμφωνα με  την νομοθεσία ο κ. Καλογερόπουλος οφείλει να εφαρμόσει την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου ως προς το ελάχιστο της ποινής αλλά έχει και δικαίωμα να την αυξήσει έως δύο μήνες!

Μόλις κοινοποιηθεί η εν λόγω απόφασης προς τον Δήμαρχο κ. Χιωτάκη, θα πρέπει ο Δήμαρχος να τους αντικαταστήσει με «22» επιλαχόντες της παράταξης του, οι οποίοι να αναλάβουν άμεσα τα καθήκοντά τους!

Παρεμπίπτοντος, οι κατεξοχήν πρωταγωνιστές της «Υπόθεσης Χαράλαμπου Μαυρομμάτη», δηλαδή ο Δήμαρχος κ. Χιωτάκης δεν είχε παραπεμφθεί, διότι δεν έχει ψήφο στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και ο «βασικός αίτιος» κ Αντώνης Βάρδας ξεγλίστρησε από την κατηγορία της «κατ΄ εξακολούθηση παράβασης καθήκοντος» αφού τον προστάτευσε ο κ. Χιωτάκης και δεν παραβρέθηκε στην συζήτηση της 31/08/2011…..!!

Όλοι οι άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ακολούθησαν την μοίρα τους!…..εξαιτίας των διαπιστευτηρίων της τυφλής πειθαρχίας τους στον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξής τους.

Φυσικά οι Δημοτικοί Σύμβουλοι αναμένεται να κάνουν έφεση προκειμένου να μην «τρέξει» η ποινή εις βάρος των.

«ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με την πρόσφατη βαριά ποινή των 18 μηνών φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο100.200,00 ευρώ που επέβαλε στις 21/11/2013 το ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον Δήμαρχο κ. Χιωτάκη και την ανωτέρω πειθαρχική ποινή των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής του άρχισε να ραγίζει το τζάμι του απυρόβλητου και του ακατανίκητου κ. Χιωτάκη!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here