ΕΚΤΑΚΤΟ: Ένοπλη ληστεία με δύο τραυματίες στη Νέα Κηφισιά!

0
247

Ένοπλη ληστεία με δύο τραυματίες σημειώθηκε, το μεσημέρι, στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς. Τέσσερις ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν περί τις 2:45μ.μ στα κεντρικά γραφεία εταιρίας αλλαντικών, στην οδό Σενέκα 4, στη Νέα Κηφισιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες πυροβόλησαν με όπλα τύπου καλάσνικοφ εναντίον 2 υπαλλήλων, τραυματίζοντάς τους στα πόδια.

Οι άνδρες, που δεν είναι γνωστό αν κατάφεραν να αφαιρέσουν χρήματα από τα ταμεία της εταιρίας, κατάφεραν να διαφύγουν παρά την καταδίωξή τους από 2 μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ και ακόμη 4 αστυνομικούς.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται, αυτή την ώρα, έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ληστών.

Διαφεύγοντας με ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσυκλέτα, οι δράστες ήρθαν τετ-α-τετ με τους άνδρες ΔΙΑΣ, με τους οποίους αντάλλαξαν πυροβολισμούς.

Λίγα λεπτά αργότερα, εντοπίστηκε αυτοκίνητο που φλεγόταν και η αστυνομία εικάζει τώρα πως το όχημα σχετίζεται με τη ληστεία.

Δεύτερο καμένο αυτοκίνητο, το οποίο πιθανολογείται ότι ήταν των ένοπλων που διέπραξαν την αιματηρή ληστεία στην Κηφισιά, βρέθηκε πριν από λίγο στο Ασπρόπυργο.

Πρόκειται για ένα ΙΧ μάρκας «Audi», το οποίο εντοπίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις που καταδίωκαν τους δράστες, στην οδό Αγίου Γεωργίου, που οδηγεί στην Χασιά.

Σημειώνεται ότι μετά την ληστεία, οι δράστες πυρπόλησαν το πρώτο όχημα διαφυγής, μάρκας BMW, στην συμβολή των οδών Λαΐου και Κρέοντος στην Κηφισιά και επιβιβάστηκαν στο δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο εντόπισαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και τους καταδίωξαν, αλλά μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών κατάφεραν να διαφύγουν.

Αυτή την ώρα γίνονται εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών, στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Εξελίξεις τελευταίας στιγμής…..

Μέλη της οικογένειας Υφαντή, της ομώνυμης βιομηχανίας αλλαντικών, στην οποία σημειώθηκε, γύρω στις 2.45 μετά το μεσημέρι, η αιματηρή ένοπλη ληστεία, είναι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, οι δύο τραυματίες από τα πυρά των δραστών.

Τουλάχιστον ένας από τους τέσσερις ένοπλους που εισέβαλαν στο λογιστήριο της εταιρείας, στην οδό Σενέκα 4 στην Κηφισιά, ήταν οπλισμένος με καλάσνικοφ.

Οι ληστές πυροβόλησαν στα πόδια θείο και ανιψιό, της οικογένειας Υφαντή, όταν αντέδρασαν στην απαίτησή τους να τους δώσουν τα χρήματα. Στην συνέχεια διέφυγαν με ένα ΙΧ, μάρκας BMW, το οποίο έκαψαν σε μικρή απόσταση από τον τόπο της ληστείας και συνέχισαν με άλλο ΙΧ, μάρκας Audi.

Εντοπίστηκαν όμως από τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά έριξαν εναντίον τους βροχή από σφαίρες, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός και ξέφυγαν.

Το δεύτερο αυτοκίνητο βρέθηκε επίσης καμένο, στην περιοχή Αγία Σοφία Ασπροπύργου, στο ύψος της Αττικής Οδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές κατάφεραν να πάρουν τις εισπράξεις της εταιρείας, αγνώστου μέχρι στιγμής ποσού.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here