ΕΚΤΑΚΤΟ – Ένοπλοι εισέβαλαν σε σπίτι στην Κηφισιά και πυροβόλησαν πισώπλατα τον ιδιοκτήτη.

0
219

Το περιστατικό καταγράφηκε στις 5.30 το πρωί στην Κηφισιά.

Μπροστά στα μάτια της συζύγου του οι ληστές πυροβόλησαν και άφησαν αιμόφυρτο τον 52χρονο επιχειρηματία στην Κηφισιά.

Το σπίτι της οικογένειας του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κάτω Κηφισιά.

Σύμφωνα με τα όσα μπόρεσε να πει μέχρι στιγμής στους αστυνομικούς η γυναίκα, η οποία έχει υποστεί ισχυρό σοκ, οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τις 5:30 τα ξημερώματα.

Όπως είπε, άνοιξε τα μάτια της και είδε μέσα στο υπνοδωμάτιο και αυτή και ο σύζυγός της να βρίσκονται δύο κουκουλοφόροι.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος ξύπνησε από τη φασαρία που έκαναν οι ληστές, αντέδρασε και ήρθε σε συμπλοκή με έναν από τους δύο δράστες.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς, ο ένας από τους ληστές χτύπησε με ένα σιδερένιο αντικείμενο το σύζυγό της στο κεφάλι, αλλά εκείνος συνέχισε να παλεύει με τον ληστή.

Τότε είδε ξαφνικά τον δεύτερο κουκουλοφόρο, που κρατούσε το πιστόλι, να σημαδεύει και να πυροβολεί τον σύζυγό της στην πλάτη.

Η μοναδική αυτόπτης μάρτυρας της άγριας σκηνής είπε στις Αρχές ότι οι δράστες από την αρχή που μπήκαν στο υπνοδωμάτιο ήταν πολύ επιθετικοί, έβριζαν και απειλούσαν το σύζυγό της και μιλούσαν ελληνικά.

Την ώρα της ληστείας μέσα στο σπίτι ήταν επίσης ο ένας από τους γιους της οικογένειας, ο οποίος κοιμόταν στη σοφίτα, καθώς επίσης και η Φιλιππινέζα οικιακή βοηθός, οι οποίοι όμως δεν αντελήφθησαν το παραμικρό.

Η μονοκατοικία στην Κηφισιά δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας, ούτε καν συναγερμό και όλα δείχνουν ότι οι ληστές εισέβαλαν από ένα ανασφάλιστο παράθυρο!!

Ο 52χρονος Αλέξανδρος Σταματιάδης με καταγωγή από την Άνδρο, γεννήθηκε στη Βιέννη και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην εταιρεία της οικογένειας στο χώρο της ενέργειας και των κατασκευών. Η σύζυγος του είναι γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας από τη Χίο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. 

Κάτοικοι της Κηφισιάς μιλούν για έναν άνθρωπο αγαπητό και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων που ποτέ δεν συνήθιζε να προκαλεί παρά την οικονομική του επιφάνεια.

Μάχη για να μείνει στη ζωή δίνει το θύμα της ένοπλης ληστείας στην Κηφισιά

Για δεύτερη φορά μπήκε στο χειρουργείο ο 52χρονος. Κρίσιμη η κατάστασή του.

Ο 52χρονος χειρουργήθηκε επί περισσότερες από επτά ώρες όμως χρειάστηκε να ξαναεισαχθεί στο χειρουργείο γύρω στις 14:00. Η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη.

Φέρει τραύματα σε πολλά εσωτερικά όργανα στον κορμό του κι έχει χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος, ενώ φέρει και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, σύμφωνα με το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Οι γιατροί προσπαθούν να τον σταθεροποιήσουν και έως τώρα δεν υπάρχει πρόγνωση γα την πορεία της κατάστασής του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Ήδη μεταφέρονται αντικείμενα από το σπίτι του θύματος στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουν αφήσει δακτυλικά ή γενετικά αποτυπώματα οι ληστές.

{videobox}i-Sfl09Xh8Q{/videobox} 

Υ.Γ. Μαρτυρία για τη ληστεία στην Κηφισιά.

{videobox}mdoDStLhVhw{/videobox} 

Υ.Γ.1. Άγρια ληστεία στην Κηφισιά με πυροβολισμούς.

{videobox}8NeYvw4sHzI{/videobox}

Υ.Γ.2. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της απόπειρας ληστείας στην Κηφισιά.

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here