ΕΚΤΑΚΤΟ: Απίστευτη επιθετική ενέργεια τουρκικών μαχητικών στο ελικόπτερο του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου στα Ίμια!!

0
152

Απίστευτη επιθετική κίνηση που έλαβε ακαριαία της κατάλληλης απάντησης από ελληνικής πλευράς σημειώθηκε στις 30/01/2015 πάνω από τα Ίμια.

Την ώρα που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος πραγματοποιούσε ρίψη στεφάνου από ελικόπτερο στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων, τιμώντας τους αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας την Πατρίδα στην κρίση των Ιμίων,

τουρκικά μαχητικά F-16, επιχείρησαν να πετάξουν επάνω από το νησί και να πραγματοποιήσουν εικονικό βομβαρδισμό στήνοντας ένα είδος ενέδρας στο ελικόπτερο του Έλληνα υπουργού!

Αμέσως εγκλωβίστηκαν από ελληνικά F-16 που είχαν απογειωθεί εγκαίρως από την 115 ΠΜ της Κρήτης!

Δεν υπήρξε εμπλοκή αφού τα ελληνικά μαχητικά είχαν προλάβει και έλαβαν θέση γύρω από τα Ίμια, ενώ «σηκώθηκαν» και άλλα ελληνικά και τουρκικά αεροσκάφη, αλλά οι Τούρκοι αποχώρησαν "με την ουρά στα σκέλια", αφού τα ελληνικά μαχητικά είχαν αντιληφθεί την τουρκική κίνηση και είχαν λάβει θέσεις γύρω από τα Ίμια.

Στην ουσία ο ΥΕΘΑ Π. Καμμένος οδήγησε σε παγίδα σήμερα τους Τούρκους. Γνώριζε ότι θα επιχειρούσαν τους συνήθεις «τσαμπουκάδες» και είχε σε ετοιμότητα τα F-16 της Κρήτης αποφασισμένος να «καταρρίψει» εικονικά τα τουρκικά μαχητικά, κάνοντας έτσι δήλωση εθνικής κυριαρχίας σε μια καθαρά ελληνική περιοχή μετά από 19 ολόκληρα χρόνια.

Καμία ελληνική κυβέρνηση τόσα χρόνια δεν τολμούσε να δηλώσει την κυριαρχία της σε ένα μέρος που αποτελεί ελληνική επικράτεια και φρόντισε να «γκριζάρει» – για να μην ξεχνάμε – η κυβέρνηση Σημίτη.

«Γνωστό για τις θέσεις κατά της Τουρκίας» χαρακτηρίζει η τουρκική εφημερίδα Sabah τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμένο φτιάχνοντας κλίμα για την σημερινή ενέργεια.

Ο υπουργός συνοδευόταν στα Ίμια από τον Αρχηγό Γ.Ε.Ν Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.

Είναι η πρώτη φορά που Αρχηγός Γενικού Επιτελείου πάει στα Ίμια και καταθέτει στεφάνι και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here