ΕΚΤΑΚΤΟ: Η σημερινή συνέντευξη του Βύρων Πολύδωρα στην ΕΡΤ .

0
258

Αναφορικά με την αντίδραση της Ν.Δ. στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο κ. Πολύδωρας είπε:

«Στενοχωρήθηκα με τη στάση της ΝΔ. Αυτή η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν εκφράζει όλο το κόμμα. Οι περισσότεροι βουλευτές του κόμματος και ο πολύς κόσμος που ψηφίζει ΝΔ είναι μαζί μου».

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Αυτοί κάνουν τακτικισμούς για να ρίξουν την κυβέρνηση. Η ηγετική ομάδα της ΝΔ με συκοφαντεί και με χτυπά. Ενδεχομένως δεν με θέλει γιατί δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου»…..αλλά και ότι «τα μίντια, υποκινούμενα από τα γνωστά κέντρα, θέλουν να απαξιώσουν την υποψηφιότητά μου».

Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι γαντζωμένος από καμία θέση, αλλά και πως δεν θέλει να «φέρει σε δύσκολη θέση τον Πρωθυπουργό».

Όπως είπε «Δεν κάνω εκβιασμούς. Είμαι πάντα έτοιμος να διευκολύνω εκείνον που με πρότεινε για το ΕΣΡ».

Δείτε την συνέντευξη του Βύρων Πολύδωρα στην ΕΡΤ……

{videobox}hcHzlsBnFqU{/videobox}

Υ.Γ. Ο εκπρόσωπος του Μητσοτάκη, έφτασε στο αίσχιστο κατάντημα να απειλεί και να εγκαλεί την ΕΡΤ επειδή έδωσε βήμα στον Βύρωνα Πολύδωρα!

Αντί να εγκαλεί όλα τα άλλα κανάλια που δεν επέτρεψαν στο πρόσωπο των ημερών να πει τις απόψεις του παρά μόνον τον συκοφαντούσαν…χωρίς αντίλογο, εγκαλούν την ΕΡΤ επειδή έπραξε το αυτονόητο! 

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι έχουμε να κάνουμε με μία επικίνδυνη αντιδημοκρατική συμμορία η οποία αποτελεί πλέον εθνικό κίνδυνο. Όταν φτάνεις στο σημείο να απειλείς την δημόσια τηλεόραση επειδή ασκεί άξια τα δημοκρατικά της καθήκοντα, τότε μιλάμε για τον ορισμό του φασισμού.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here