ΕΚΤΑΚΤΟ – Συντονισμένη επίθεση εναντίον στόχων της Συρίας από ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία.

0
247

Σήμερα τα ξημερώματα και ώρα 04.00πμ ώρα Ελλάδος, επέλεξαν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Γαλλία και Βρετανία να χτυπήσουν την Συρία.

Στόχος έγινε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και αποθήκες ακόμα και στα περίχωρα της Δαμασκού. 

Όπως βλέπετε στην φωτό, μιλάμε για πυραυλική επίθεση από τα πλοία που σταθμεύουν στην περιοχή. 

Η αεράμυνα ενεργοποιήθηκε, δεν έχουν γίνει αντίποινα από την πλευρά των Ρώσων μέχρι αυτή τη στιγμή.

«Οι ενέργειες που έγιναν σήμερα στη Συρία θα έχουν συνέπειες και όλη η ευθύνη ανήκει στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία» δήλωσε με ανακοίνωσή του ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Ουάσιγκτον, o Ανατόλι Αντόνοφ.

«Οι χειρότεροι φόβοι επαληθεύτηκαν. Δεν εισακούστηκαν οι προειδοποιήσεις μας. Ένα προσχεδιασμένο σενάριο εφαρμόζεται. Ξανά, απειλούμαστε. Προειδοποιήσαμε ότι τέτοιες ενέργειες δεν θα μείνουν χωρίς συνέπειες», τόνισε ο Αντόνοφ. «’Όλη η ευθύνη για αυτές ανήκει στην Ουάσιγκτον, το Λονδίνο και το Παρίσι», πρόσθεσε.

Παράλληλα, το καθεστώς της Δαμασκού καταδίκασε τη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον στόχων στη Συρία από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Βρετανία, τονίζοντας ότι είναι «καταδικασμένη να αποτύχει», ενώ τη χαρακτήρισε μια «κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου», όπως ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Υ.Γ. ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία χτύπησαν με πυραύλους τη Συρία – To διάγγελμα Τραμπ και το χρονικό της επίθεσης – Οι πρώτες αντιδράσεις.

Υ.Γ.1. Πως έγινε η επίθεση στην Συρία – Τα όπλα και οι στόχοι.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here