Ενδιάμεσες Εκλογές: Ελληνικός θρίαμβος στην καρδιά των ΗΠΑ!

0
168

Την ώρα που οι Ρεπουμπλικάνοι φαίνεται να κερδίσουν 195 έδρες έναντι 168 των Δημοκρατικών και να καταλαμβάνουν την μεγάλη πλειοψηφία στην Βουλή, αλλά να διεκδικούν οριακή πλειοψηφία στην γερουσία (47-47), ένα εξαιρετικά καλό νέο έρχεται από την Πενσιλβανία.

Ενδιάμεσες εκλογές: Ελληνικός θρίαμβος στην καρδιά των ΗΠΑ!

Ο Απατεώνας και δηλωμένος Πράκτορας της Τουρκίας Μεχμέτ Οζ που πολιτεύτηκε με τους ρεπουμπλικάνους και νομική στήριξη και προσωπικά από τον Τραμπ παρά την σφοδρή αντίδραση του Πομπέο, χάνει την πολιτεία!

Δούρειος Ίππος" της Άγκυρας ο Μεχμέτ Οζ: Ένας "εκλεκτός" του Ερντογάν για τη Γερουσία των ΗΠΑ - Directus

«Δούρειος Ίππος» της Άγκυρας ο Μεχμέτ Οζ: Ένας «εκλεκτός» του Ερντογάν για τη Γερουσία των ΗΠΑ.

Αντίθετα, ο Φέτερμαν ο οποίος στηρίχθηκε λυσσαλέα από Έλληνες και Αρμένιους, κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να εκλεγεί, δίνοντας ένα τεράστιο χαστούκι στον Ερντογάν και αποδεικνύοντας ότι όποιος αγκαλιάζετε με τον σουλτάνο, χάνει.

Πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσει και το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, ειδικά ο πρώην πρόεδρος Τραμπ. Διότι αυτός είναι ο λόγος που έχασε και τις Προεδρικές εκλογές.

Ο Φέτερμαν έγραψε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Είναι επίσημο. Θα είμαι ο επόμενος γερουσιαστής των ΗΠΑ από την Πενσυλβάνια. Ποντάραμε στους ανθρώπους της Πενσυλβάνια-και δεν μας απογοήτευσαν. Και εγώ δεν θα σας απογοητεύσω. Ευχαριστώ»

Όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε τον κίνδυνο από τον οποίο γλιτώσαμε. Ένας Τούρκος, με στενές σχέσεις με το Τουρκικό Βαθύ Κράτος, θα μπορούσε να βρεθεί στην Γερουσία. Το αποφύγαμε με μεγάλη κινητοποίηση!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here